KONSTRAKTA ĆE BITI PRVA SRPKINJA IKADA NOMINOVANA ZA GREMI NAGRADU?! Umetnica se oglasila i poručila OVO! Da li će ući u ISTORIJU?
Foto: ATA images

OBJAVILA LEPE VESTI

KONSTRAKTA ĆE BITI PRVA SRPKINJA IKADA NOMINOVANA ZA GREMI NAGRADU?! Umetnica se oglasila i poručila OVO! Da li će ući u ISTORIJU?

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, nominovana je za prestižnu Gremi nagradu.

Da je oduševila i publiku širom sveta, a ne samo region, pokazalo se i nakon Evrovizije. Konstrakta je nastupala širom regiona, a njen performans s pranjem ruku postao je njen prepoznatljivi zaštitni znak.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: ATA images

Konstrakta je na svom Instagramu objavila da je trenutno u opticaju za nominaciju za Gremi nagradu, i to u kategoriji za najboljeg novog izvođača. Ukoliko dobije dovoljno onlajn glasova, biće nominovana.

Uz karakterističan opis: "I šta ćemo sad?" Konstrakta je objavila ovu vest.

Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen Instagram

Time bi postala prva Srpkinja koja je ikada nominovana za Gremi. U toku je prvi krug glasanja, a 65. dodela Gremi nagrada biće održana u februaru.

Da bi se neko kvalifikovao za nagradu Gremi, album mora da sadrži više od 75 procenata vremena reprodukcije novosnimljenih (u roku od pet godina od datuma objavljivanja) pesama, koje nikada ranije nisu objavljivane.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track