BOLJE TI JE DA BRINEŠ O NJOJ: Tramp održao EMOTIVNI GOVOR na ćerkinom venčanju, a onda se obratila njena MAJKA i pomenula MELANIJU
Foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PRUŽILI IM VELIKU PODRŠKU

BOLJE TI JE DA BRINEŠ O NJOJ: Tramp održao EMOTIVNI GOVOR na ćerkinom venčanju, a onda se obratila njena MAJKA i pomenula MELANIJU

Pop kultura -

Donald Tramp i Marla Mejpls održali su govore na venčanju svoje ćerke Tifani i egipatskog milijardera Majkla Bulosa, koje se održalo na Floridi proteklog vikenda.

- Majkl, bolje ti je da brineš o njoj. Bez sumnje, ti si posebna osoba i daleko si ispred svojih godina. Video sam te kako imaš posla sa veoma bitnim ljudima... Vas dvoje ste spektakularni ljudi i ovo je bio prekrasan dan - rekao je bivši predsednik Amerike pred okupljenim zvanicama, piše Page Six.

Tramp je spomenuo i loše vreme koje je pretilo da ugrozi venčanje.

Tifani Tramp, venčanje, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

- Brinuli su se zbog kiše. Rekli su: "Stavićemo veliki šator iznad bazena". Ne želim šator jer ako izgradite šator, to prvo košta mnogo novca. Ko želi da potroši novac? I drugo, jednostavno nije isto. Rekao sam: "Reskiraćemo". Zar ne, Tifani - ispričao je Tramp.

- Dobro vreme mislim da je simbol za vas i vaš život. Vrlo smo ponosni na vas oboje. Želimo vam lep zajednički život - poručio je Tramp na kraju svog govora.

Marla Mejpls, mladina majka, poručila je mladencima:

Tifani Tramp, venčanje, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

- Samo želim da se zahvalim tvom divnom ocu Donaldu i prekrasnoj Melaniji i celoj porodici što su bili tako bliski sa Tifani tokom svih ovih godina. Toplina koju svi zajedno delite je ono što drži ovu porodicu na okupu. Ako svi zajedno ostanemo jaki, pomoći ćemo da se svet održi na okupu. Zadržimo ovu ljubav zajedno, držimo svoja srca zajedno i samo iskoračimo u svet i neka imamo na umu da ga možemo promeniti, dan po dan svojom ljubavlju. Mi to možemo. Donalde, možda ćeš morati da učiniš malo više - rekla je Tifanina majka.

Marla Mejpls je druga supruga Donalda Trampa, koji je pre braka sa bivšom glumcom bio oženjen Ivanom Tramp, a koji se posle razvoda od majke Tifani Tramp venčao Melanijom Tramp.

Tifani Tramp, udaja, venčanje
foto: Story Instagram Printscreen, Habibsaidi_

Melanija je srdačno pozdravila mladu dok je sa suprugom ulazila u svečanu salu.

Govori su bili puni ljubavi, važnih poruka, ali se našlo mesta i za indirektnu podršku Trampovim političkim planovima, koji namerava da se kandiduje na predsedničkim izborima 2024. godine.

Tu je još jedan zanimljiv detalj. Tifani Tramp nosila je na venčanju nadograđen verenički prsten koji sada košta 1,5 miliona dolara, a ne 1,2 miliona dolara, koliko je iznosila njegova prvobitna cena, kao i minđuše sa dragim kamenjem, piše "Dejli mejl".

(Kurir.ra/ Daily Mail)

Bonus video:

01:18

NIKADA VEĆE INTERESOVANJE ZA IZBORE U AMERICI! Mitić otkrio: Ako Tramp i republikanci odnesu većinu EVO ŠTA ĆE SE PROMENITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track