BIO U BRAKU SA ŽENAMA, SAD LJUBI 45 GODINA MLAĐEG DEČKA: Slavni dizajner nakon razvoda bio i s P*RNO ZVEZDOM, a tvrdi da NIJE GEJ
Foto: Profimedia

DIZAJNER NE VOLI ETIKETE

BIO U BRAKU SA ŽENAMA, SAD LJUBI 45 GODINA MLAĐEG DEČKA: Slavni dizajner nakon razvoda bio i s P*RNO ZVEZDOM, a tvrdi da NIJE GEJ

Pop kultura -

Kelvin Klajn proslavio je 80. rođendan. Poslednjih 10-ak godina je u fokusu javnosti zbog svojih romansa s puno mlađim muškarcima, a iza sebe ima dva braka sa ženama.

Modni dizajner snimljen je nedavno na Beverli Hilsu kako odlazi u salon na manikir. Bio je u ležernom izdanju, sportskim pantalonama, majici kratkih rukava, sakou i patikama.

Nosio je sunčane naočare, a privukao je pažnju svojom vitkom figurom kojom je mnoge i zabrinuo.

Kelvin Klajn
foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Kelvina, čije se bogatstvo se procenjuje na 700 miliona dolara, ponekad možemo videti s mlađanim dečkom Kevinom Bejkerom (34). Zanimljivo je da nijedan od njih nikad nije javno potvrdio vezu, a tokom godina su više puta snimljeni tokom zajedničkih izlazaka.

Poslednji put su snimljeni u decembru prošle godine dok su bili u restoranu dok su prvi zvanični izlazak imali 2016. Tada su prošetali crvenim tepihom American Ballet Theatre’s Fall Gala događaja, a njihova ljubav je odmah naišla na osude zbog velike razlike u godinama. Kevin je odmah proglašen muškom sponzorušom.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

Preokret u Klajnovom životu iznenadio je mnoge jer je bio dva puta oženjen. Kelvin je 1964. sudbonosno da izgovorio tekstilnoj dizajnerki Džejn Sentr, s kojom je dobio ćerku, televizijsku producentkinju Mersi Klajn (55). Razveli su se nakon 10 godina braka, a 1986. se oženio svojom asistentkinjom, fotografkinjom Keli Rektor.

Njihov brak se završio 2006. Ubrzo potom je u dizajnerov život ušao 48 godina mlađi Nik Graber, bivša porno zvezda, s kojom je raskinuo u januaru 2012, nakon dve godine veze. On je kasnije šokirao javnost javnim priznanjem da uopšte nije gej.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

"Nisam gej, ali ne verujem u etiketiranje, verujem u ljubav", rekao je jednom prilikom, a onda istakao kako je on bio prvi muškarac u kog se dizajner zaljubio. Sebe je nazvao Romeom i poručio kako je mogao da ima svakog muškarca ili ženu koju je poželeo, jer je nešto u njemu privlačilo oba pola.

Kasnije se javio izvesni Džon Lucijano, takođe stariji muškarac, koji je tvrdio kako je s Nikom bio u vezi devet meseci i da su ostali prijatelji. On tvrdi da sve što Nik kaže je čista laž, te da je bio "najlošiji ljubavnik kojeg je ikada imao".

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

U javnost je procurila informacija i da se Graber borio sa zavisnošću od droga i da je uhapšen zbog posedovanja kokaina. Navodno je uprkos raskidu Kelvinu bilo jako stalo do njega, pa mu je platio lečenje u privatnoj klinici, a omogućio mu je i privatni avion kako bi tamo stigao.

"Uprkos svemu što se dogodilo i što je učinio, Kelvin i dalje voli Nika", rekao je tada izvor za Page Six.

Ipak, s vremenom se dizajner okrenuo budućnosti i pronašao ljubav s Kevinom Bejkerom, a njihovu vezu drži daleko od znatiželjnika.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

10:50

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU NI BOLEST NI KOLICA NISU PREKINULI: Barbara i Srđan se upoznali na fudbalskoj FB grupi, a ubrzo je stigla i beba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track