IZGUBIO JE BITKU SA TUMOROM NA MOZGU KAD JE IMAO SAMO 5 MESECI! Voditelj kome je sin preminuo slomljen: Gubitak deteta je najteži!
Foto: Printscreen/Youtube

TUGA!

IZGUBIO JE BITKU SA TUMOROM NA MOZGU KAD JE IMAO SAMO 5 MESECI! Voditelj kome je sin preminuo slomljen: Gubitak deteta je najteži!

Pop kultura -

Voditelj Nik Kenon objavio je pre nekoliko dana dirljivu poruku na društvenoj mreži Instagram povodom godišnjice smrti njegovog sina Zena Skoza Kenona.

- Fizički se definitivno oporavljam, ali mentalno i duhovno sam slomljen. Bio sam nervozan cele noći, i ma koliko da znam da mi je potreban odmor, sinoć uopšte nisam mogao da spavam. Ne mogu da verujem da je prošlo godinu dana otkako se desio najteži dan u mom životu. Tako bolna godišnjica. Gubitak deteta je najteže, najmračnije i depresivno iskustvo koje nikada neću preboleti. Mešavina krivice, bola i tuge je ono što svakodnevno potiskujem - napisao je Nik Kenon na Instagramu uz seriju fotografija sebe i sinčića koji je umro pet meseci posle rođenja zbog tumora na mozgu.

Kenon je sina Zena dobio sa Ališom Skot. Beba je preminula četiri meseca nakon što je dijagnostikovana bolest. Voditelj je otkrio da je posle tragedije potražio pomoć kod duhovnih vođa i da se okrenuo molitvama.

- Mirno odmaraj moj sine, Zene Skote Kenone. Volim te zauvek - poručio je.

Nik Kenon koji je sa šest žena dobio 11-oro dece, postaće uskoro tata 12. put. Čeka dete sa Ališom Skot.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:00

Vrteo sam one pljeke srećan kao Sunđer Bob

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track