EVO KAKO SU IZGLEDALI MESI I ANTONELA PRE 20 GODINA: Isplivala zanimljiva fotka, a svi pričaju o njihovoj LJUBAVI koja je pobedila
Foto: AP

divno

EVO KAKO SU IZGLEDALI MESI I ANTONELA PRE 20 GODINA: Isplivala zanimljiva fotka, a svi pričaju o njihovoj LJUBAVI koja je pobedila

Pop kultura -

Argentina je prvak sveta u fudbalu, a slavlje još uvek traje i sudeći po društvenim mrežama, neće se zaustaviti bar još neko vreme.

Argentici su pobedili Francusku u veoma neizvesnom finalu, a kada se reprezentacija vratila u zemlju, dočekani su spetakularno.

Lionel Mesi, Antonela Mesi, Antonela Rokuco
foto: AP

Sve oči su uprte u Instragram profile fudbalera i njihovih lepših polovina, a najviše pažnje privlači Mesi i njegova supruga Antonela.

Ona nije izneverila, pa je na svom storiju okačila zanimljive fotografije iz mladosti. Naime, njen drug je objavio stare fotografije nje i Mesija, pa su pratioci mogli da vide kako su izgledali kao veoma mladi.

Lionel Mesi, Antonela Rokuco
foto: Printscreen/Instagram

Slika pokazuje koliko se poznati par promenio za to vreme, u prvi plan je prepoznatljiv Mesijev pogled i Antonelin osmeh kao i njihove frizure koje su tih godina bile hit u celom svetu.

Inače, Mesi je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je još bio dete, s pet-šest godina, a već joj je s devet rekao da je zaljubljen u nju. Upoznali su se zahvaljujući Antonelinom rođaku, koji je Mesijev najbolji prijatelj. Ipak, s 13 je morao da ode iz zemlje.

"Zamislite da se sa svojom porodicom s 13 godina preselite na novi kontinent i svačija budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barseloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule", rekao je jednom prilikom Mesi u intervjuu.

I on i Antonela su nastavili sa svojim životima. Lionel je izgradio fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem, ali sudbina je uplela prste i spojila ih zbog tragičnog događaja.

Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju, prestala je da ide na fakultet, zbog čega je Mesi došao nazad u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu je ona ostavila dečka i dala šansu, a ostalo je istorija.

Lionel Mesi, Antonela Mesi, Antonela Rokuco
foto: AP

"Ostavila me je, ali me barem nije ostavila zbog bilo koga, nego zbog Mesija", rekao je jednom prilikom njen bivši partner.

Par je dugo skrivao svoju vezu, da bi je 2009. godine svima priznali. Venčali su se 2017. godine, a pet godina pre stigao je prvi sin Tijago, 2015. godine drugi sin Mateo, a godinu dana nakon venčanja i treći - Kiro.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:43

KATAR PUN KONTROVERZI! Fudbalski sudija o nesuglasicama FIFA: Najveći sponzor je zabranjen za konzumaciju i odluka o LGBT traci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track