MUŠKARAC PROVALIO U KUĆU POZNATE PEVAČICE! Policija ODREAGOVALA ISTOG TRENUTKA: Niko ne zna detalje NAPADA! Ovo nije prvi put!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MUŠKARAC PROVALIO U KUĆU POZNATE PEVAČICE! Policija ODREAGOVALA ISTOG TRENUTKA: Niko ne zna detalje NAPADA! Ovo nije prvi put!

Pop kultura -

Muškarac koji je provalio u porodičnu kuću pevačice Bili Ajliš (21) u naselju Hajlend park u Los Anđelesu priveden je u četvrtak uveče.

Osumnjičeni muškarac, koji je bio obučen u crnu odeću i nosio crnu masku na glavi, preskočio je ogradu i provalio u kuću, prenosi ABC7. Policajci su brzo reagovali na poziv i osumnjičeni je pronađen i trenutno se nalazi u pritvoru. Nije poznato da li je nešto ukradeno iz kuće niti ko je bio u kući kada se incident dogodio. Detektivi policije Los Anđelesa još uvek istražuju incident.

Bili Ajliš
foto: Printscreen

Vlasnici kuće su Maggie Baird i Patrick O'Connell, roditelji Bili Ajliš, koja je rođena i odrasla u Los Anđelesu. Godine 2019, Bili je bila primorana da unajmi čuvara da spava u njenoj dnevnoj sobi nakon što je njena adresa procurila na internetu, što je navelo grupu obožavalaca da se pojavi u njenom domu.

- Bilo je stvarno traumatično. Više se ne osećam potpuno sigurno u svojoj kući, što je sranje. Volim svoju kuću - rekla je tada za Rolling Stone.

Bili Ajliš
foto: Profimedia

Pevačica je fanovima u nekoliko navrata dala pogled na svoj dom. Prvi put u decembru 2019. godine, kada je voditelju CBS emisije "Sunday Morning" pokazala svoj kućni studio u kojem stvara muziku sa svojim bratom Finesom i gde su snimljene neke od njenih najpopularnijih pesama.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:57

TEA TAIROVIĆ ODGOVARA NA ŠKATLJIVA PITANJA! Pevačica ponosno pokazuje atribute u tesnoj suknji! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track