LEPA MANEKENKA PROZIVA DEČKA FUDBALERA! Toliko je loš da ga ni devojka NE ŠTEDI: Fanovi oduševljeni njenim OŠTRIM KOMENTAROM!
Foto: Instagram

HIT

LEPA MANEKENKA PROZIVA DEČKA FUDBALERA! Toliko je loš da ga ni devojka NE ŠTEDI: Fanovi oduševljeni njenim OŠTRIM KOMENTAROM!

Pop kultura -

Dele Ali je pre nekoliko godina skočio na najveću svetsku fudbalsku pozornicu. Mladi vezista je potpisao za Totenhem i u prve dve-tri sezone bio je jedan od najboljih pojedinaca londonskog kluba. Važio je za najveći talenat engleskog fudbala, ali i za najboljeg vezistu na svetu.

Cindy Kimberly, Sindi Kimberli
foto: Instagram

Međutim, tokom godina je izgubio interesovanje za fudbal i postalo mu je važnije kako se oblači, igra video igrice i lovi lepe žene. Dugo je bio u vezi sa atraktivnom Rubi Mej, ljubio je i ćerku Pepa Gvardiole, a sada je uhvatio i lepu Sindi Kimberli.

Atraktivna manekenka postala je popularna kada je pevač Džastin Biber objavio njenu fotografiju na društvenim mrežama i upitao:

- Bože, ko je ova lepotica.

Na kraju, Dele nije pitao, već se dao na posao i očarao lepu Sindi. Više od sedam miliona ljudi je prati na Instagramu, a ona ih nagrađuje provokativnim fotografijama od kojih može da vam zastane srce.

1 / 5 Foto: Instagram

Dele Ali se letos preselio u Bešiktaš kako bi pokušao da oživi karijeru, ali ni u Turskoj mu, naime, ne cvetaju ruže. Svojim zalaganjem zaradio je salve uvreda navijača, a češće je na klupi za rezerve. Toliko mu je loše da ga čak i njegova lepa devojka ismijava.

- Kada ti dečko sporo reaguje u vezi - napisala je na TikTok videu i oduševila fanove. Snimak je pregledan preko dva miliona puta, a obožavaoci popularne dame su odmah bocnuli Engleza.

"Spor je i u fudbalu“, „Možda je to objašnjenje u kojoj je fazi njegova karijera“, neki su od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track