MOLIMO BOGA ZA MILOST: Turske zvezde U PANICI I STRAHU ZBOG ZEMLJOTRESA! Uputili JAVNI APEL! Ovo su njihove DIRLJIVE REČI!
Foto: Instagram/burakozcivit, Instagram/tubabustun.official, Instagram/demetozdemir

MOLE SE ZA ŽRTVE

MOLIMO BOGA ZA MILOST: Turske zvezde U PANICI I STRAHU ZBOG ZEMLJOTRESA! Uputili JAVNI APEL! Ovo su njihove DIRLJIVE REČI!

Pop kultura -

Tursku je rano jutros pogodio teški zemljotres, magnitude 7,8. Brojne turske zvezde oglasile su se ovim povodom na društvenim mrežama i pružile podršku svima kojima je potrebna.

Glumica Seda Bakan, poznata po ulozi u turskom filmu "Behzat Ç". pratiocima se obratila putem Instagrama:

"Probudili smo se uz jako loše vesti. Brz oporavak želim svima."

Glumac Burak Ozdživit, najpoznatiji po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", napisao je:

Burrak, Bali Beg
foto: Printscreen/Instagram

"Brz oporavak želim mojoj Turskoj. Molimo Boga za milost našem stanovništvu koje je izgubilo živote u ovoj katastrofi. Moje saučešće njihovim porodicama i bližnjima, a povređenima želim brz oporavak."

Oglasila se i Tuba Bujukustun iz serije "Ambasadorova kći".

"Turska je proglasila stanje uzbune četvrtog stepena. 'Četvrti stepen' uključuje i poziv za međunarodnu pomoć. Za one širom sveta koji čitaju ovu poruku... Naši ljudi, koji su se našli pod ruševinama potresa u mojoj državi traže vašu pomoć kako bi se spasili - napisala je Tuba.

"Probudila sam se uz užasan potres. Brz oporavak želim svima. Kakva katastrofa po ovoj hladnoći", poručila je Demet Ozdemir, Sanem iz "Sanjalice".

Pratiocima se obratila i glumica Elčin Sangu.

- Duboko smo ožalošćeni zbog zemljotresa koji se dogodio u našoj zemlji. Molimo se za one koji su izgubili živote i želimo brz oporavak povređenima - napisala je glumica.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:46

Zemljotres u Turskoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track