OVO JE DEVOJKA S KOJOM JE MUZIČAR PREVARIO JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA? Oglasila se glumica i tek sad NIKOM NIŠTA nije jasno!
Foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

LJUBAVNA DRAMA

OVO JE DEVOJKA S KOJOM JE MUZIČAR PREVARIO JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA? Oglasila se glumica i tek sad NIKOM NIŠTA nije jasno!

Pop kultura -

Glumica Megan Foks novim objavama je dala naslutiti da je raskinula s verenikom Mašinom Ganom Kelijem. Pre nego što je obrisala nalog na Instagramu, odgovorila je na komentar obožavatelja koji je napisao kako ju je pevač prevario sa zajedničkom prijateljicom, gitaristkinjom Sofi Lojd, koja svira u Kelijevom bendu.

Glumica je objavila izazovnu fotografiju uz tekst "mogu da osetim sramotu, u tvom je dahu". Stih je uzela iz Bijonsine pesme, koja je pevala o tome kako ju je Džej Zi prevario. Tako je pokrenula glasine o raskidu nje i Mašina Gana Kelija i njegovoj prevari s atraktivnom plavušom, a zabrinuti obožavatelji javili su se u komentarima.

"Verovatno je bio sa Sofi", napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao:

"Kad je tek počela da svira s njim, sve vreme su flertovali."

Megan je ubrzo odgovorila na njihove komentare i napisala:

"Možda sam ja bila sa Sofi."

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Megan je obrisala većinu fotografija s verenikom, uključujući i fotografiju kojom je proslavila njegovu nominaciju na Gremijima. Takođe je prestala i da ga prati na Instagramu, a umesto njega zapratila je repera Eminema, s kojim je njen verenik u sukobu već neko vreme. Objavila je i svoje izazovne fotke, te video u kom je spalila pismo, za koje mnogi misle da je napisao upravo Mašin Gan Keli.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:21

ŠTA BI ON DRUGO MOGAO?! Milica Todorović se obratila bivšem dečku Petru Strugaru i to u emisiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track