DRASTIČAN POTEZ PREVARENE ŽENE: Najlepša glumica ZBOG VERENIKA postala NAJGORA VERZIJA SEBE, a sad mu vratila MILO ZA DRAGO
Foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NIKO SE JOŠ ZVANIČNO NE OGLAŠAVA

DRASTIČAN POTEZ PREVARENE ŽENE: Najlepša glumica ZBOG VERENIKA postala NAJGORA VERZIJA SEBE, a sad mu vratila MILO ZA DRAGO

Pop kultura -

Megan Foks i Mašin Gan Keli imali su veliku svađu tokom vikenda na Superboulu, što je dovelo do njihove drame na društvenim mrežama i pokrenulo glasine o raskidu.

"Nisu zvanično otkazali veridbu, ali Megan je skinula prsten", rekao je izvor za People Monday. "Imali su problema u prošlosti, ali ovaj put stvari izgledaju prilično ozbiljne."

Insajder je dodao da je Foks "jako uznemirena" i "ne želi da razgovara" s rokerom nakon njihove svađe.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

U međuvremenu, Us Weekly je izvestio da je trebalo da glumica ide na njegov nastup na zabavi Sports Illustrateda u subotu, ali je otkazala svoje planove i odletela iz Arizone nakon njihove svađe.

Izvor je rekao časopisu da "niko nije mogao da kaže da nešto nije u redu" s Kelijem tokom njegovog seta, dodajući: "Uložio je sve od sebe u nastup. Penjao se na grede i dizao publiku."

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: SETH BROWARNIK / INSTAR Images / Profimedia

Drugi izvor potvrdio je za Page Six da Foks nije bila tamo kada je MGK stupio na binu. Takođe je preskočila crveni tepih događaja.

Tokom koncerta, Keli je posvetio "Bloody Valentine" "damama" i zanemario da pomene svoju verenicu ili otpeva "Twin Flame", pesmu koja govori o njegovoj vezi s Megan.

Dok je izvor rekao za Entertainment Tonight da je Keli "bio na niskom nivou energije" na bini, oni su takođe tvrdili da je par bio "zajedno ceo Superboul vikend" i "sve se činilo dobro".

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Foks je nagovestila probleme u raju rano u nedelju, kada je na Instagramu prestala da prati rokera, čije je pravo ime Kolson Bejker. Zatim je zapratila tri muškarca s A liste - uključujući Eminema, s kojim se njen verenik javno svađao.

Glumica je dodatno potvrdila šuškanja kada je objavila fotografije snimljene u kupatilu, uz zagonetan stih iz Bijonsine pesme koju je posvetila Džej Ziju nakon njegove prevare.

Megan Foks
foto: Printscreen

Foks je naknadno reagovala na glasine da ju je njen verenik varao s gitaristkinjom iz svog benda, Sofi Lojd.

Kad se jedan korisnik Instagrama zapitao da li se MGK "spetljao" s Lojd, Foks je odgovorila: 'Možda sam se ja spetljala sa Sofi."

Zvezda "Transformersa" u međuvremenu je izbrisala svoj Instagram profil.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Predstavnici slavnog para, kao ni slavni par još nisu potvrdili da li je došlo do kraja njihove veze i veridbe.

Par je u vezi od 2020. Mašin Gan Keli postavio je pitanje dve godine kasnije, zaprosivši Megan dijamantskim prstenom.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:14

ANA KORAĆ SKINULA VERENIČKI PRSTEN! Uživa nakon raskida sa Davidom, pohvalila se snimkom iz luks mašine! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track