ISPLIVALI DETALJI SVAĐE MEGAN MARKL I HOLIVUDSKE LJUBIMICE: Ovo se DUGO krilo, a evo zašto su se SUKOBILE i kako je krenulo PO ZLU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ŠOK

ISPLIVALI DETALJI SVAĐE MEGAN MARKL I HOLIVUDSKE LJUBIMICE: Ovo se DUGO krilo, a evo zašto su se SUKOBILE i kako je krenulo PO ZLU

Pop kultura -

Megan Markl i Dženifer Aniston veže film "Kako se rešiti šefa", zbog kog se vojvotkinja nadala da će postati dobre prijateljice. Međutim, to se nije dogodilo.

Prema pisanju stranih medija, glumica Dženifer Aniston i njena bivša koleginica, a danas vojvotkinja Megan Markl, nadaju se da će uspostaviti prijateljstvo uprkos svađi do koje je došlo između njih, a za koju zapravo retki znaju.

Dženifer Aniston
foto: Printscreen/Youtube/ This Morning

Mirror prenosi kako glumice navodno žele da uspostave lepo prijateljstvo, i to nakon što je Dženifer nedavno kupila kuću u istom području u kom živi Megan s princem Harijem i decom. Međutim, čini se da nije uvek bilo tako, s obzirom na njihovu svađu.

Naime, 2011. godine Megan je dobila malu ulogu u filmu "Kako se rešiti šefa", u kom je Dženifer glumila, a nakon čega se ponadala da će postati prijateljica sa zvezdom serije "Prijatelji".

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Kada je Megan dobila ulogu u filmu 'Kako se rešiti šefa', imala je viziju da pokaže Džen koliko je ona neverovatna i da postanu dobre prijateljice. To se nije ni izbliza dogodilo - Džen jedva da je primetila da je bila tamo, a Megan je bila razočarana kada je saznala da je njena uloga isečena na samo 30 sekundi", otkrio je neimenovani izvor za New Idea.

Dodao je i da je Megan bila toliko uzrujana zbog toga što je njena uloga isečena da je ružno opisala celu produkciju, što se nikome nije svidelo. Međutim, postoje glasine i da je njihova svađa započela početkom 2000-ih, kada je Megan tek počinjala kao glumica, i to nakon što je izjavila da želi da bude "buduća gospođa Pit", misleći na Dženiferinog tadašnjeg supruga, Breda Pitta.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Inače, Dženifer je prošle godine platila 15 miliona dolara za imanje Opre Vinfri koje se nalazi u Montesitu, na kalifornijskoj obali, a koje je dom brojnim holivudskim zvezdama, gde bi uskoro i sama trebalo da se preseli.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track