GLUMAC IZ "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN" PROGOVORIO O TEŠKOJ BORBI ZA ZDRAVLJE: Ko god je bolestan i završi u bolnici, nije mu dobro
Foto: Printscreen/Youtube

iskren

GLUMAC IZ "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN" PROGOVORIO O TEŠKOJ BORBI ZA ZDRAVLJE: Ko god je bolestan i završi u bolnici, nije mu dobro

Pop kultura -

Bosanski glumac Senad Bašić (62), poznatiji kao Faruk iz regionalno omiljene serije "Lud, zbunjen, normalan", progovorio je u najnovijem intervjuu o borbi s teškom bolešću zbog koje je morao da se povuče sa scene na neko vreme.

Senad Bašić
foto: Pritnscren

"Nisam bio 40 dana na sceni", rekao je za Dnevni Avaz i otkrio da je završio na operaciji. "Ko god je bolestan i završi u bolnici, nije mu dobro", dodao je.

Otkrio je i da je bolest uticala na njegov glas, ali da se sada stanje stabilizovalo i da se vraća snimanju filmova i predstavama.

"Tu su i pozorište i film. Kralj Tvrtko igra se reprizno. Imam i dve filmske premijere. Praznik praznine Jasmina Durakovića, film koji je letos imao premijeru na Filmskom festivalu u Puli, a sada će biti premijerno prikazan i u Sarajevu.

Belma Lizde Kurt, Buba, Lud zbunjen normalan
foto: Printskrin Youtube

Imam i film koji sam radio prošle godine, to je hrvatsko-austrijska produkcija Bosanski lonac (Vampiri s Miljacke) scenarista i redatelja Pave Marinkovića. Premijere će biti u Zagrebu i Beču. U tom filmu govorim na nemačkom jeziku", rekao je i dodao da su mu tu pomogle ćerka koja živi u Berlinu i unuka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track