REKLI SU DA VIŠE NEMA NADE: Porodica slavnog glumca odlučuje da li će ga ISKLJUČITI S APARATA
Foto: Profimedia

PRETRPEO ANEURIZMU MOZGA

REKLI SU DA VIŠE NEMA NADE: Porodica slavnog glumca odlučuje da li će ga ISKLJUČITI S APARATA

Pop kultura -

Tom Sajzmor (61) hitno je hospitalizovan pre više od nedelju dana nakon što je pretrpeo aneurizmu mozga u svom domu, a za njegov oporavak nema nade.

Njegova porodica trenutno odlučuje hoće li isključiti aparate koji glumca održavaju na život.

"Danas su lekari obavestili njegovu porodicu da više nema nade i preporučili odluku o kraju života. Porodica sada odlučuje o kraju života, a dalje saopštenje biće izdato u sredu. Molimo privatnost za njegovu porodicu u ovom teškom trenutku, a žele da se zahvale svima na stotinama poruka podrške i molitvi koje su primili. Ovo je bilo teško vreme za njih", oglasio se u ponedeljak Tomov menadžer Čarls Lago u saopštenju koje je objavio CNN.

Tom Sajzmor
foto: Profimedia

Glumac je u nedelju, 19. februara završio u kritičnom stanju nakon aneurizme mozga. "Od tog dana Tom je ostao u kritičnom stanju, u komi i na intenzivnoj nezi", istakao je njegov menadžer.

Lago je i otkrio brzo nakon nesrećnog događaja šta se dogodilo zvezdi filmova "Spasavanje vojnika Rajana" i "Pad crnog jastreba", a tada je rekao kako treba videti šta će se događati sa zdravstvenim stanjem glumca.

"Njegova porodica je svesna situacije i nadaju se najboljem. Još je prerano znati hoće li se oporaviti jer je u kritičnom stanju na posmatranju"', ispričao je Lago.

Tom Sajzmor
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Podsetimo, glumac je poznat i po ulogama u filmovima "Rođene ubice", "Vrućina" i "Rođen 4. jula". Sada je trebalo da radi na novom nezavisnom naučno-fantastičnom filmu "Impuratus", u kom glumi policijskog detektiva koji počinje da veruje u natprirodne sile nakon što je svedočio ispovesti veterana građanskog rata na samrti.

Tomova glumačka karijera obeležena je i skandalima jer je imao problema s drogom i zakonom. Uhapšen je zbog vožnje pod uticajem psihoaktivnih supstanci, porodičnog nasilja i posedovanja kontrolisanih supstanci.

Objavio je 2013. knjigu, u kojoj je progovorio o svojoj aferi s Elizabet Harili. Opisao je glumicu kao zavodnicu, a zaljubio se u nju na snimanju filma "Putnik 57" 1992. godine, kada je bila devojka Hjua Granta.

Od 1996. do 1999. bio je u braku s koleginicom Maiv Kvinlan (58). Nakon razvoda ostvario se u očinskoj ulozi i dobio 2005. blizance Džegera i Džejdena sa Džanel Mekintajr. Iste godine kada je dobio sinove, procurio je njegov snimak seksa na kome je s više žena.

Dve godine kasnije snimljena je serija "Shooting Sizemore", koja govori o njegovoj borbi sa zavisnošću od heroina i metamfetamina. Takođe se spominje njegov trud da opovrgne optužbu za napad na njegovu tadašnju devojku Hajdi Flajs.

Osuđen je 2003. za nasilje, te je morao da odsluži sedam meseci zatvora i četiri meseca provede na odvikavanju od droga jer je više puta tokom uslovne kazne pao na testiranju.

U novembru 2017. izašla je vest da je izbačen sa seta filma "Rođene ubice" jer je maltretirao 11-godišnje dete. Sve je poricao i vratio se na snimanje nakon što je sud potvrdio da nije učinio ništa pogrešno.

Sajzmor je tokom godina dva puta proglasio bankrot, te se njegova imovina procenjuje na 500.000 dolara.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:07

KLINIČKA SMRT MI JE DONELA VIDOVITOST! Hasan Dudić šokirao: Dobio sam MOĆ, pojave se lica ljudi, a onda ZNAM ŠTA TREBA ČINITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track