ĆERKA MIŠE JANKETIĆA SE UDALA ZA NAŠEG POZNATOG SPORTISTU: Krasi je PRIRODNA LEPOTA, a iz javnog života se povukla zbog OVOGA!
Foto: Dragan Kadić

FOTO

ĆERKA MIŠE JANKETIĆA SE UDALA ZA NAŠEG POZNATOG SPORTISTU: Krasi je PRIRODNA LEPOTA, a iz javnog života se povukla zbog OVOGA!

Pop kultura -

Proslavljeni srpski glumac Miša Janketić otac je četvoro dece - sinova Radomira i Marka i ćerki Ive i Milice. Marko i Milica su danas uspešni mladi glumci, a Iva je jednako dobra balerina.

Iva je ljubav prema baletu nasledila od majke, a kada se prvi put pojavila na sceni sve je osvojila talentom i lepotom.

Iako se očekivalo da će poput roditelja dugo biti pod reflektorima, ona se zbog porodice povukla iz javnosti.

Lepu Mišinu ćerku osvojio je naš čuveni vaterpolista Aleksandar Ćirić, sa kojim ju je najpre povezivalo dugogodišnje prijateljstvo. Njih dvoje za tren postali jedan od najatraktivnijih poznatih parova, a njihova ljubav mnogima je primer one prave, iskrene koja se dešava jednom u životu.

Lepa balerina i legendarni vaterpolista svoju ljubav krunisali su sa dvoje dece, ćerku Zoju i sina Vukašina, prenosi "Espreso".

Podsetimo, Mišina supruga Svjetlana se nedavno peti put ostvarila u ulozi bake, budući da je njen sin Marko Janketić postao tata. Svjetlana Knežević je, podsećanja radi, filmska, pozorišna i televizijska glumica koja je široj javnosti najpoznatija po ulozi Svetlane u TV seriji "Grlom u jagode". Kneževićeva je bila u braku sa kolegom Mišom Janketićem sa kojim je dobila četvoro dece.

Marko je, inače, pre dve godine dobio ćerku, što je mesecima krio od javnosti.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:07

GLUMAC PREŠAO 600 KILOMETARA PEŠICE DA BI POMOGAO DECI SA AUTIZMOM: Nisam ni slutio kakvo ću iskustvo doživeti na tom putu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track