OTAC JE UBIO PA ZAPALIO U GARAŽI PORODIČNE KUĆE: Život dečije zvezde mučno je prekinut, zbog njene priče svi PLAČU
Foto: Profimedia

njen život je brutalno okončan

OTAC JE UBIO PA ZAPALIO U GARAŽI PORODIČNE KUĆE: Život dečije zvezde mučno je prekinut, zbog njene priče svi PLAČU

Pop kultura -

Džudit Barsi bila je jedna od najuspešnijih dečijih glumica sve do trenutka kada je njen život brutalno okončan.

Američka glumica Džudit Barsi imala je samo deset godina kada je njen život brutalno okončan, a njena smrt je ostala zapamćena kao jedna od najšokantnijih u Holivudu. Nju i njenu majku ubio je otac, a potom je i sam sebi oduzeo život 1988. godine.

Džudit Barsi
foto: Pritnscreen

Džudit je bila jedna od najuspešnijih dečijih glumačkih zvezda kada je bila upucana iz vatrenog oružja, a potom i zapaljena u garaži vlastitog porodičnog doma. Glumila je u kultnim filmovima "Ralje: Osveta", "Svi psi idu u raj", "Zemlja daleke prošlosti" i mnogim drugima te je zarađivala sto hiljada dolara godišnje.

Džudit Barsi
foto: Profimedia

Majka ju je u svijet glume uvela kada je imala svega pet godina, a zahvaljujući glumačkim ostvarenjima porodica je sebi u kratkom roku priuštila novu kuću u Los Anđelesu i sve uslove za miran život, no iza svega se krila mračna priča. Njen otac Džozef bio je alkoholičar, imao je velikih problema s policijom i nasilnim ponašanjem, a u nekoliko je navrata pretio kako će ubiti sebe i članove porodice te zapaliti njihov dom, zbog čega ga je supruga i prijavila.

Džudit Barsi
foto: Profimedia

Devojčica je jednom prilikom otkrila da je na nju bacao kuhinjsko posuđe, a morala je da uzima i hormonske injekcije jer je bila niska za svoje godine, odnosno imala je samo 112 centimetara.

Džudit Barsi
foto: Profimedia

Na Džudit je to sve potresno delovalo, počela je naglo da nabacuje kilograme i čupa trepavice. Posećivala je psihologa kako bi se sa stresnom situacijom što lakše nosila i preselila se s majkom u zasebni stan, ali lokalni centar za socijalni rad zaključio je kako nema razloga za stvarnu brigu. No bila je to kobna greška jer su ubrzo pronađena tri tela, koja su pripadala malenoj Džudit, njenoj majci i ocu, koji je naposletku odlučio da ostvari svoje crne pretnje.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

07:10

TRAMPA ĆE PODRŽAVATI ČAK I DA GA OPTUŽE ZA UBISTVO Jelača objasnio fenomen ogromne popularnosti bivšeg predsednika SAD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track