KAMILA JE POZVALA DAJANU NA INTIMNI RUČAK! Spremila je PAKLENI PLAN: Pitanje koje je postavila princezi ostavilo je sve u ŠOKU!
Foto: Profimedia

evo šta je htela

KAMILA JE POZVALA DAJANU NA INTIMNI RUČAK! Spremila je PAKLENI PLAN: Pitanje koje je postavila princezi ostavilo je sve u ŠOKU!

Pop kultura -

Čak i ptice na granama znaju da je Kamila Parker Bouls bila ljubavnica tadašnjeg princa, a sada kralja Čarlsa III, ali mnoge zanima kakav je odnos imala sa pokojnom princezom Dajanom, čijeg je muža kidnapovala.

Obožavaoci Netfliks serije 'Kruna' u četvrtoj sezoni bili su svedoci intrigantne scene u kojoj Dajana i Kamila zajedno ručaju nakon Dajanine veridbe sa Čarlsom.

princ Čarls, princeza Dajana
foto: Printscreen YouTube

Iako se do danas ne zna da li se ovakva situacija zaista dogodila u životu, mnogo je onih koji tvrde da su se dve rivalke zaista našle za istim stolom i odmerila snage jedan na jedan. Kao što znamo, Čarls je voleo Kamilu Parker Bouls i pre nego što je upoznao Dajanu.

Kamila je bila i ostala Čarlsova prijateljica i ljubavnica tokom svih godina braka sa omiljenom Lejdi Di, a znamo i da je u jednom intervjuu 1995. godine i sama Dajana rekla da je u njihovom braku uvek bila gužva, jer ih je bilo troje.

S obzirom na to da su se članovi kraljevske porodice i Kamila stalno kretali u istim krugovima, bilo je nemoguće izbeći da se dva rivala ne sretnu u javnosti. I Dajana i Kamila su dolazile na Čarlsove konjske trke, na iste događaje i zabave, a često su se sastajale i u samim kraljevskim rezidencijama.

Ne smemo zaboraviti da je Čarls čak bio kum Kamilinom sinu Tomu Parkeru Boulsu kojeg je imala u braku sa Endrjuom Parkerom Boulsom. Ali iako znamo da su se ove dve žene princa Čarlsa definitivno srele u stvarnom životu, da li su zaista sele za isti sto posle Dajanine veridbe i razgovarale o budućnosti sa Čarlsom, kao što je prikazano u 'Kruni'?

Prema Endru Mortonu, najpoznatijem biografu princeze Dajane, jesu. u Mortonovoj knjizi 'Dajana: Njena istinita priča svojim rečima', koja je 1992. godine nastala u koautorstvu sa samom Dajanom, taj čuveni ručak sa Kamilom se zaista dogodio - i bilo je tačno koliko bi se očekivalo kada se dve žene koje se bore za istog muškarca nađu za istim stolom.

Navodno, Kamila je Dajani poslala pismo pozivajući je na intimni ručak neposredno pre nego što je javnost saznala za veridbu sa Čarlsom, a nakon što je vest o Čarlsovom venčanju već bila poznata užem krugu kraljevske porodice. Dajana, naivna i mlada, u početku je nerado prihvatila priliku da upozna Kamilu i organizovala privatni ručak za njih dvoje.

Kamila je u pismu rekla da želi da vidi verenički prsten i da razgovara sa Dajanom o planovima za venčanje. Ali Kamila je zapravo došla da Dajani prenese poruku šta će je čekati u budućnosti, a mlada Dajana je još uvek bila dovoljno naivna da shvati ozbiljnost Kamilinih reči.

Dajana je rekla Mortonu da ju je Kamila pitala da li će ići u lov kada postane član kraljevske porodice. Poznato je da je Lejdi Di bila veliki protivnik lova, pa je rekla da ne planira da učestvuje u lovu. Kamila je rekla da je to sve što je želela da zna.

Iako Dajana tada nije razumela o čemu se radi, Kamila je indirektno sagledala situaciju i smislila pakleni plan – kad god bi Čarls krenuo u lov, ona bi ga srela i vodila ljubav. Tako su princ i Kamila godinama bili u njegovim 'lovačkim' putovanjima i skrivali se po engleskom selu, dok je Dajana bila sama sa sinovima Vilijamom i Harijem.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Ručak se završio u trenutku kada je Dajana odgovorila na Kamilino pitanje, a njena rivalka je iznenada ustala i poželela joj sreću u budućem braku. S obzirom na to da znamo kako ga je na kraju uništila, možemo reći da je u najmanju ruku bila neiskrena u svojim željama.

Podsetimo, posle godina tajne ljubavi, Kamila i Čarls su se gotovo istovremeno razveli od supružnika - Kamila 1995, a Čarls godinu dana kasnije. 2005. su se konačno venčali. Danas je Kamila punopravni član kraljevske porodice i prešla je od omražene ljubavnice do kraljice nakon što je njen muž preuzeo presto.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track