GOSTE ZABAVLJALE IGRAČICE U TANAGAMA! Mik Džeger napravio DIVLJU ŽURKU za 80. rođendan: Na slavlju njegova verenica i bivša ljubav
Foto: Profimedia

FOTO

GOSTE ZABAVLJALE IGRAČICE U TANAGAMA! Mik Džeger napravio DIVLJU ŽURKU za 80. rođendan: Na slavlju njegova verenica i bivša ljubav

Pop kultura -

Slavni Mik Džeger proslavio je sinoć 80. rođendan u Londonu. Žurka je bila divlja, kako se i očekivalo. Bilo je mnogo poznatih ličnosti među gostima, kao i njegov brat Kris, verenica Melani Hamrik, bivša ljubav Džeri Hol, njegova deca i mnogi drugi. Slavilo se do ranih jutarnjih časova.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Mik Džeger okupio je goste u luksuznom londonskom klubu koji je dizajniran u kubanskom stilu.

- Bio je toliko srećan što je proveo svoj rođendan okružen svojom porodicom i prijateljima, koji su doleteli u London iz celog sveta kako bi bili tamo na njegov poseban dan. Konstantno je bio na plesnom podijumu i nije prestajao da igra celu noć, zabava je trajala do ranih jutarnjih sati. Dikaprio i Leni Kravic pevali su "Srećan rođendan", a ostali su im se u tome pridružili. Bila je to jednostavno najzabavnija proslava.

1 / 11 Foto: Profimedia

Imao je čokoladnu rođendansku tortu sa belom glazurom na kojoj je pisalo "srećan rođendan", na večeri sa kubanskom tematikom pojavile su se egzotične plesačice odevene kao da idu na karneval i doprinele su sjajnoj atmosferi - ispričao je izvor, piše Daily mail.

Među zvanicima bili su Roni Vud (76) i njegova supruga Sali, dizajnerka Stela Makartni (51), ćerke Mika Džegera Džordžija Mej, Elizabet i Džejd kao i sin Lukas, verenica Melani Hamrik (36), Džeri Hol (67) sa kojom je bio 22 godine, glumica Anđelika Hjuston (72), reditelj Baz Lurman (60), sin kneza Alberta II od Monaka Aleksander Grimaldi koji je doputovao privatninim avionom kao i partner Kejt Mos Nikolas von Bizmark.

Bila je to žurka za pamćenje kako i dolikuje proslavi 80. rođendana.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:29

Mik Džeger ispred bosanske ćevabdžinice u Beču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track