NAKON FILMA „BARBI“, BRAC LUTKE UZVRAĆAJU UDARAC: Lansirali nešto potpuno novo na tržištu, pa napravili saradnju sa OVOM ZVEZDOM!
Foto: Printscreen/Instagram

FOTO

NAKON FILMA „BARBI“, BRAC LUTKE UZVRAĆAJU UDARAC: Lansirali nešto potpuno novo na tržištu, pa napravili saradnju sa OVOM ZVEZDOM!

Pop kultura -

Film Grete Gervig postao je važan deo popkulture, a glavnu ulogu u ostvarenju „Barbi“ tumači Margo Robi.

U danima kada je čuvena Barbi lutka postala ponovo hit u svetu, konkurentne Bratz lutke rešile su da preuzmu stvar u svoje ruke.

Kajli Džener
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Naime, iz kompanije MGA Entertainment, proizvođača ovih planetarno popularnih lutaka, dosetili su se da pokrenu prvu „celebrity kolaboraciju“ u istoriji ovog brenda. Tako su sada nastale minijaturne verzije ovih lutaka sa likom i stajlinzima Kajli Džener.

Kada se uzme u obzir trud, ali i budžet, koji je Mattel uložio kako bi čuvena Barbi preko malih ekraba osvojila svet, oni koji stoje iza Bratz lutaka morali su dobro da isplaniraju svaki korak, kako bi ostali konkurencija sada najpopularnije lutke. Iako su fanovi na društvenim mrežama tražili film, istovetan onom koji je dobila popularna Barbi, iz MGA Entertainment-a odlučili su da idu u drugom smeru, te su njihove kreativne ideje spojile sada već kultnu lutku i popularnu Kajli Džener.

Lansirali su ukupno 14 različitih igrački, među kojima je šest Bratz lutkica i sedam pratećih aksesoara.

U online prodaji, po ceni od 10 dolara po setu, našle su lutke u sedam različitih autfita, koje smo prethodno videli na mlađoj sestri Džener – od kreacija za Met galu, poput bele venčanice i ljubičaste Versace haljine, do arhivskih Mugler primeraka, piše „Journal.rs„.

Među aksesoarima koji se nude kupcima je i popularni Bratz kabriolet, ali i minijaturni telefon u obliku usana Kajli Džener.

Međutim, Kajli Džener neće biti dostupna u standarnoj veličini Bratz lutke, ali ispred Bratz lutaka na zvaničnom Instagram profilu najavili su da je ovo tek početak saradnje, pa verovatno obožavaoce očekuje još puno iznenađenja.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track