RIJANIN MUŽ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NJENOG POROĐAJA: Detalj na njegovim ZUBIMA vidi se na kilometar, svi gledali u OVO
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NE SKIDA OSMEH

RIJANIN MUŽ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NJENOG POROĐAJA: Detalj na njegovim ZUBIMA vidi se na kilometar, svi gledali u OVO

Pop kultura -

Slavna pevačica Rijana porodila se trećeg avgusta u Los Anđelesu. Sa reperom ASAP Rokijem dobila je dugog sina, nešto duže od godinu dana nakon što se rodilo njihov starije dete, dečak RZA. Čeka se pojavljivanje čuvene mame, a ponosni tata fotografisan je noćas u Los Anđelesu. Razvukao je osmeh - onaj najsrećniji kakav donosi rođenje bebe.

Reper ASAP Roki fotografisan je ispred LA studija. Uz blistavost njegovog osmeha jak utisak su ostavili i njegovi zlatni zubi. Detalj koji muzičari obožavaju, a bogami i Madona, više je nego primetan- između ostalog, zbog toga je i toliko popularan. Da se može opisati sreća slikama, bile bi to nove fotografije novopečenog dvostrukog tate.

ASAP Roki
foto: in deal head 500 x 333px IMMEDIATELY Remaining orders to reach limit: 1188

Rokija smo ovako emotivnog videli i pre šest meseci, u polufinalu Superboula u Arizonu, gde je nastupala Rijana i pred svetskom publikom otkrila da je ponovo u drugom stanju.

Ako se osmesima poznaje, veza poznatog para će trajati i trajati, a počela je (zvanično) 2020. kada su potvrdili romansu za People, iako je sve započeto mnogo ranije, pa čak i dok je Riri bila u vezi sa milijarderom Hasanom Džamilom.

Asap Roki, Rijana
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

ASAP Roki uvek kada je pored svoje drage, izgleda ovako srećno. Dobro kažu- sreću ni treba skrivati.

Ne zna se još kako će dvostruki roditelji nazvati drugo dete, ali su izvori otkrili da će mališa poneti ime sa početnim slovom R poput starijeg brata i svojih roditelja. Zanimljiva porodina tradicija...

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:31

GOTOV FILM O RASTI, POZNAT DATUM IZLASKA! Reper otkrio: Deca su mi glavni sud kada nešto treba da prođe, oni nemaju predrasude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track