EVO ŠTA NIKAKO NIJE DOZVOLJENO DECI PRINCA VILIJAMA I KEJT: Smatraćete ga BIZARNIM! U pitanju je PRAVILO kojeg se držao i Čarls
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

neobično

EVO ŠTA NIKAKO NIJE DOZVOLJENO DECI PRINCA VILIJAMA I KEJT: Smatraćete ga BIZARNIM! U pitanju je PRAVILO kojeg se držao i Čarls

Pop kultura -

Princ Džordž, princ Luis i princeza Šarlot, deca Kejt Midlton i princa Vilijama, nemaju dozvolu da se na svečanim porodičnim ručkovima i večerama pridruže svojim roditeljima, već idu pravo za sto namenjen deci. Bez izuzetka.

Kako objašnjavaju kraljevski stručnjaci, u pitanju je staro pravilo koje ima vrlo interesantno objašnjenje. Za to nema tolerancije. Najstrože pravilo kog moraju da se pridržavaju svi koji rade za princa Vilijama i Kejt Midlton.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princeza Šarlot, princ Džordž, princ Luis
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Mališanima, naime, "nije dozvoljeno da sede s odraslima dok ne nauče veštinu ljubaznog razgovora", tvrdi za Harper's Bazaar Daren Megrejdi, bivši kuvar britanske kraljevske porodice.

On je istakao da će čak i za Božić troje dece princa i princeze od Velsa obrokovati sa svojom dadiljom u odvojenoj prostoriji, dok ne stasaju dovoljno da mogu da učestvuju u razgovoru za stolom.

princ Luis
foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

- Deca su uvek jela u dečijoj sobi dok ne porastu toliko da mogu adekvatno da se ponašaju za trpezarijskim stolom — kaže Megrejdi.

Ovaj kuvar je u kraljevskoj porodici proveo čak 15 godina i u više navrata je pričao o njihovim navikama.

princ Vilijam, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Džordž
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jednom prilikom je sve iznenadio podelivši da je aktuelni kralj Čarls III, dok je još bio princ i prestolonaslednik, uvek imao neobičan zahtev.

U dokumentarnom filmu Kanala 5 "Tajne kraljevske kuhinje" Megrejdi je ispričao da Čarls uz doručak uvek jede kompot od šljiva i da zahteva dva ploda iako pojede samo jednu šljivu. Jednom prilikom, kuvar mu je zato spremio samo jednu šljivu, nakon čega je prestolonaslednik pozvao konobara da mu donese još jednu — koju nije pojeo.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:08

BIĆE TO VELIKA ČAST ZA NOVAKA! Isplivalo pravilo koje će vlasti u Australiji morati da ispune ako Đoković pobedi na AO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track