"TA POZA MI JE NEKAKO NAJDRAŽA" Manekenka otkrila TAJNE BRAČNE POSTELJE sa slavnim pevačem, a OVA STVAR im je u krevetu ZABRANJENA
Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

OTVORILA SE

"TA POZA MI JE NEKAKO NAJDRAŽA" Manekenka otkrila TAJNE BRAČNE POSTELJE sa slavnim pevačem, a OVA STVAR im je u krevetu ZABRANJENA

Pop kultura -

Hejli Biber nedavno je gostovala u jednom američkom podkastu gde se otvorila o seksualnom životu sa suprugom Džastinom Biberom. Otkrila je koja im je najdraža poza u seksu, kao i još poneki detalj iz njihove bračne postelje.

"Naše poze u seksu su uvek različite, ali definitivno izbegavamo misionarski položaj. Volim dogi stajl, ta poza mi je nekako najdraža. Što se tiče stvari koje me uzbuđuju, za mene je to ljubljenje iako može da bude toliko različitih stvari. Obično konzumiramo svoj brak uveče, nismo baš jutarnji tipovi", priznala je manekenka.

Hejli Biber
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, Džastin je bio u celibatu godinu i po dana pre nego što se oženio Hejli kako bi se osećao bliže Bogu. "Mislim da seks može uzrokovati puno boli. Ponekad ljudi imaju polni odnos jer se ne osećaju dovoljno dobro i jer im nedostaju sopstvene vrednosti. Žene to rade jednako kao i muškarci. Hteo sam na taj način da se ponovo posveti Bogu jer sam stvarno osećao da je to bolje za stanje moje duše", kazao je Džastin.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Iako su im mnogi predviđali razvod, par je ove godine proslavio petu godišnjicu braka, a kako bi održali uspešan brak, drže se i određenih pravila: nikada ne smeju da se osvrću na prošlost, ne smeju da koriste mobilni dok su u krevetu, što manje vremena da provode na društvenim mrežama, a što više da uživaju u privatnosti.

Jednom mesečno moraju da imaju "pica veče", a ostale dane u mesecu vode zdrav život. Mladom bračnom paru vrlo su bitni i prijatelji, pa pokušavaju što više vremena da provode s dragim i bliskim osobama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track