OVO JE LISTA NAJBOGATIJE DECE NA SVETU: Na tronu je jedna DEVOJČICA! Iza sebe ostavila rođenog brata koji će postati KRALJ
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

MALI MILIJARDERI I MILIONERI

OVO JE LISTA NAJBOGATIJE DECE NA SVETU: Na tronu je jedna DEVOJČICA! Iza sebe ostavila rođenog brata koji će postati KRALJ

Pop kultura -

Britanski princ Džordž možda je budući kralj, ali nije najbogatije dete iz kraljevske porodice. Kompanija Outdoor Toys sprovela je istraživanje o neto vrednosti najpoznatije dece na svetu.

Princ Džordž, princ Luis i princeza Šarlot s roditeljima
Princ Džordž, princ Luis i princeza Šarlot s roditeljimafoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Najmlađi članovi kraljevske porodice zauzeli su prva tri mesta. Princeza Šarlot je na tronu s vrednošću od 4,1 milijarde evra.

princ Džordž
princ Džordžfoto: Profimedia

Iza nje je njen brat Džordž, čija se vrednost procenjuje na 3,3 milijarde evra, dok treće mesto zauzima Žak, princ naslednik Monaka i markiz Bo iz kneževske dinastije Grimaldi. Njegova neto vrednost iznosi 943 miliona evra.

Blu Ajvi i Bijonse
Blu Ajvi i Bijonsefoto: Printscreen/Twitter

U top 10 su i Blu Ajvi Karter, ćerka Bijonse i Džej Zija, Stormi Vebster, ćerka Kajli Džener i Travisa Skota, Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, jutjuberi Vlad & Niki, Valentina Paloma Pinot, ćerka Salme Hajek i Fransoe Anrija Pinota, Maks i Ema Maribel Muniz, blizanci Dženifer Lopez i Marka Entonija, i Suri Kruz, ćerka Kejti Holms i Toma Kruza.

Najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton, princ Luis, trenutno nije na listi, a u 10 najbogatijih nisu ušli ni princ Arči i princeza Lilibet, deca princa Harija i Megan Markl.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track