MILUTIN MILOŠEVIĆ UŽIVA S NASLEDNIKOM! Glumac krije privatni život ko zmija noge, a evo šta radi u slobodno vreme: PAPARACO
Foto: Kurir, Ana Paunković

HIT FOTKE

MILUTIN MILOŠEVIĆ UŽIVA S NASLEDNIKOM! Glumac krije privatni život ko zmija noge, a evo šta radi u slobodno vreme: PAPARACO

Pop kultura -

Milutin Milošević slobodno popodne iskoristio je kako bi izašao u grad sa jednim od svoje dvoje dece.

Naš paparaco uslikao je popularnog glumca kako uživa u kafiću u centru grada. Kako smo mogli da primetimo, Milutin je nešto objašnjavao svom nasledniku, dok ga je on pomno slušao.

Milutin Milošević
foto: Kurir

Inače, Milošević svoj privatni život krije kao zmija noge, pa se s porodicom nikad nije pojavio u javnosti.

- Nastojim da govorim za medije kad zaista imam nekog povoda za to, kad je reč o novom filmu, seriji ili pozorišnoj predstavi - rekao je jednom prilikom Milošević.

Govorio je i o roditeljstvu, pa je istakao da bi voleo da njegova deca sama pronađu svoj put.

Milutin Milošević
foto: Kurir

- Voleo bih da ih pustim da sami pronađu svoj put. Roditelji su tu da prepoznaju identitet svog deteta i pomognu mu da razvije darove i veštine koji su mu dati rođenjem. Da budu tu, u pozadini, i pridrže ga ako padne - jedna je od retkih Milutinovih izjava na temu roditeljstva.

Podsetimo, Milutin je našoj publici postao poznat po ulogama u filmovima "Beogradski fantom" i "Sveti Georgije ubiva aždahu", a može se pohvaliti činjenicom da je u srodstvu sa čuvenim srpskim lekarom Dragišom Mišovićem, čije ime danas nose Kliničko-bolnički centar na Dedinju i mnoge ulice u zemlji.

stars 10.10.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track