Najnovije vesti

KEJT MIDLTON SE DRZNULA DA PREKRŠI STROGO KRALJEVSKO PRAVILO: Ceo svet ne može da se NAČUDI onome što je BUDUĆA KRALJICA uradila
Foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

IZGLEDA ODLIČNO

KEJT MIDLTON SE DRZNULA DA PREKRŠI STROGO KRALJEVSKO PRAVILO: Ceo svet ne može da se NAČUDI onome što je BUDUĆA KRALJICA uradila

Pop kultura -

Kralj Čarls i njegova supruga Kamila dočekali su predsednika i prvu damu Južne Koreje, a tom prilikom poveli su ih na svečanu paradu u Londonu da bi nako toga upriličili glamurozan prijem u njihovu čast u Bakingemskoj palati.

Na ovom događaju važnu ulogu imali su i Kejt Midlton i princ Vilijam. Na samom događaju sve je teklo kao po loju, te je mnogima promaklo iznenađujuće izdanje princeze pre dosla na paradu.

Kejt Midlton
foto: Yonhap News / Newscom / Profimedia

Kejt se za ovu priliku odlučila za crvenu haljinu do kolena, crveni kaput sa mašnom, šešir i torbicu u istoj boji i naravno salonke u identičnoj nijansi i sve bi bilo savršeno da je paparaci nisu uhvatili tokom izlaska iz auta.

Slike kako Kejt Midlton kroči na ulicu obilaze svet. Haljina koja bi trebalo da bude do kolena podigla se do polovine butina, te otkrila njene izvajane noge.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

S obzirom na to da gotovo nikad nemamo priliku da princezu vidimo u ovom izdanju mnogi su ostali iznenađeni.

- Kakva drznica - bio je jedan od komentara na ovu fotografiju.

Da li je Kejt prekršila neko od kraljevskih pravila oblačenja?

Stroga pravila oblačenja nameću se svim članovima kraljevske porodice, pa i Kejt Midlton, koja ih inače bespogovorno poštuje. Međutim, ova slika navela je mnoge da se zapitaju da li je to Kejt napokon prekršila neko od tih pravila.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

Kejt je dužna da ima haljinu do kolena, a kako se može videti na drugim slikama ona to i nosi. Takođe, Kejt nosi šešir i kaput, a na noktima nema upadljivi lak.

Ipak jedno pravilo ipak jeste prekršila. Kejt, kao i svi drugi članovi porodice, dužna je da ispod haljine uvek na sebi ima najlonke u boji kože, a čini se da ovaj put to nije ponela.

Ipak, u njenu odbranu, važno je napomenuti da ovo pravilo ima mnogo manji značaj od kada je preminula Elizabeta Druga.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

Njene noge su izvajane, mišići se jasno vide, a noge joj ne sijaju kako bi sijale kada bi imala čarape.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track