I ONA I MUŽ U BADEMANTILU, A ONDA JE USLEDILA ČISTA ELEGANCIJA: Evo kako su se doterali Ana Ivanović i Bastijan za CRVENI TEPIH
Foto: Printscreen/Instagram

PRE I POSLE

I ONA I MUŽ U BADEMANTILU, A ONDA JE USLEDILA ČISTA ELEGANCIJA: Evo kako su se doterali Ana Ivanović i Bastijan za CRVENI TEPIH

Pop kultura -

Nekadašnja teniska zvezda Ana Ivanović bila je sa suprugom, bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, na jednom prestižnom događaju u Nemačkoj, gde su se doterali tip-top.

Oni su na društvenim mrežama pokazali izdanja sa crvenog tepiha, ali i kako su izgledali dok su se spremali za gala veče.

Ana Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

Pozirali su nasmejani u bademantilima, što se mnogima dopalo, a onda je usledilo sređivanje, oblačenje i šminkanje.

Ana i Bastijan su se potom uputili na crveni tepih, gde su oboje zablistali.

On se odlučio za klasično odelo, dok je ona bila u beloj, dekoltiranoj toaleti, koja joj je sjajno pristajala.

Ana Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

Ana Ivanović je, inače, nedavno otkrila da, kada je vaspitanje sinova u pitanju, njena reč u kući poslednja, te naglasila da je ona ozbiljniji roditelj.

- Svoju decu učim da ne treba da budu perfekcionisti i da je okej da nisu savršeni i da je okej pogrešiti. Učim ih da nikada neće biti u problemu ako kažu istinu. Ne želim da imaju taj pritisak za koji znam da može biti veliki teret. Basti mi tu puno pomaže, jer je on mnogo opušteniji, dok sam ja možda strožiji roditelj i ozbiljniji - rekla je ona za podkast "Alesto", a na pitanje čija je reč unjenoj kući uglavnom poslednja, sa osmehom je odgovorila:

- Da li smem da kažem ovo? Uglavnom je moja poslednja, pogotovo kad su deca u pitanju, definitivno.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:38

Ana Ivanović ponovo na terenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track