IMA MILIONE, A PET GODINA NIJE PLAĆAO RAČUN ZA VODU: Slavni glumac zbog jedne stvari živeo U ZABLUDI
Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

OTKRIO

IMA MILIONE, A PET GODINA NIJE PLAĆAO RAČUN ZA VODU: Slavni glumac zbog jedne stvari živeo U ZABLUDI

Pop kultura -

Tom Holand, engleski glumac najpoznatiji po ulozi Spajdermena u Marvelovom filmskom univerzumu, u intervjuu za The Hollywood Reporter prvi put je govorio o svojoj karijeri i želji da napravi pauzu.

- Stvarno mi je trebao predah. Moj odmor nije imao veze sa serijom, imao je veze s mojim godinama i odrastanjem. Radim ovo od svoje 11. godine na sceni u Londonu i nisam imao odmora od tada. Želeo sam da provedem neko vreme na jednom mestu, da budem sa svojom porodicom i prijateljima i organizujem svoj život. Saznao sam da nisam plaćao račun za vodu pet godina, ali samo zato što nisam znao da moram da ga plaćam. Mislio sam da je voda besplatna u Engleskoj - otkrio je Holand.

U budućnosti, dodao je, želi da radi stvari koje ga plaše i izazivaju neprijatnost.

- Nikad pre nisam radio ništa slično. Navikao sam se na Marvel i osećaj sigurnosti Spajdermena, osećajući se kao da sam zaštićen. Stoga je raditi nešto poput ovoga bilo izuzetno zastrašujuće, ali upravo zbog toga je bilo tako ispunjavajuće i nagrađujuće. Gledajući napred, ako postoji nešto što osećam da ne mogu da učinim, to želim da učinim - zaključio je glumac.

(Kurir.rs/ The Hollywood Reporter/ L. S)

Bonus video:

04:08

NEMOGUĆE JE DA PENZIONERI PLATE UKOLIKO NE DOBIJU RAČUN! Advokat o štrajku zaposlenih u pošti: Ako kasni račun nije naša krivica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track