URUČIVALI OSKAR, A NJOJ SE CEO SVET U TOM MOMENTU RUŠIO: Slavna glumica otkrila zašto je u tom trenutku bila NESREĆNA
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

IMALA DOBAR RAZLOG

URUČIVALI OSKAR, A NJOJ SE CEO SVET U TOM MOMENTU RUŠIO: Slavna glumica otkrila zašto je u tom trenutku bila NESREĆNA

Pop kultura -

Mini Drajver otkrila je pravi razlog zašto je izgledala „tako tužno“ kada je Metu Dejmonu uručen Oskar 1998. za najbolji originalni scenario za njihov film „Dobri Vil Hanting“.

U ponovo objavljenom snimku, sada 53-godišnja glumica imala je tužan izraz lica dok su je Dejmon i Ben Aflek veličali za njenu ulogu u filmu stojeći na bini. Kada je jedan korisnik društvenih medija komentarisao da „Mini izgleda tako tužno“, otkrila je da je bila slomljena.

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Profimedia

„Met je raskinuo našu vezu nekoliko nedelja pre ovoga i bio je na dodeli Oskara sa svojom novom devojkom... Bila sam slomljena", iskreno je napisala.

„Volela bih da sam mogla više slaviti jer je to bio neverovatan trenutak za sve nas i za ovaj prekrasan film.“

Met Dejmon, Mini Drajver
foto: Profimedia

Par je bio u vezi od 1997., a raskinuli su kad je glumac, koji sada ima 53 godine, objavio da je samac dok je gostovao kod Opre Vinfri.

„Bio sam sa Mini neko vreme, ali više nismo u ljubavnoj vezi, samo smo jako dobri prijatelji. Puno je volim”, rekao je kod Vinfri dodavši da su i dalje prijatelji.

„Jako mi je stalo do nje. Jako nam je stalo jedno do drugoga. Nije bilo suđeno i ako nije suđeno, onda nije suđeno", objasnio je.

Mini Drajver
foto: Profimedia

Nekoliko meseci kasnije, Drajver je taj potez nazvala „fantastično neprikladnim“.

„Žalosno je što je Met gostovao kod ‘Opre‘. Činilo se kao dobra prilika za njega da objavi svetu da više nismo zajedno, što sam smatrala fantastično neprikladnim,” rekla je za Los Angeles Times u julu 1997.

Met Dejmon
foto: Profimedia

Prošlog meseca Drajver se osvrnula na njihovu vezu za Entertainment Tonight.

„To je bila samo slatka romansa i samo slatka ljubavna afera u centru pažnje, ali je imala buran kraj koji je tada postao fokus", izjavila je.

Met Dejmon, Mini Drajver
foto: Profimedia

„Još jedna stvar koju su me naučili moji roditelji je da jednostavno nema vremena za sedenje i očajavanje, samo treba nastaviti živeti i svi su imali lep život.”

Zvezda „Pepeljuge“ primetila je da je njena porodica „volela Meta“, ali da su „mogli videti da je ovaj mladić jako brz“, ali da je i ona.

Met Dejmon
foto: Profimedia

Dejmon se oženio Lusijanom Baroso u decembru 2005. i par ima tri ćerke: Izabelu (17), Điju (14) i Stelu (12). Drajver je pak nedavno proslavila svoju petu godišnjicu s rediteljem Adisonom O’Deom. Ima sina Henrija s bivšim Timotijem Leom.

(Kurir.rs/Jutarnji/T.B)

Bonus video:

00:48

Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne može da preboli raskid

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track