FATALNA LEPOTICA ČUVALA JE NEVINOST DO BRAKA: Kada se udala za OVOG SRBINA, svet je dobio TAKAV PAR da su njime svi bili OČARANI
Foto: Pritnscreen/Instagram

JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH MANEKENKI

FATALNA LEPOTICA ČUVALA JE NEVINOST DO BRAKA: Kada se udala za OVOG SRBINA, svet je dobio TAKAV PAR da su njime svi bili OČARANI

Pop kultura -

Važi za neprikosnovenu lepotu, njen izgled je ove godine bio izuzetno komentarisan, a otkako je kročila na javnu scenu, intrigira svojom pojavom, uspesima, celokupnom životnom pričom. Smatra se jednom od najuspešnijih svetskih manenki.

Adrijana Frančeska Lima rođena je u Salvadoru u pokrajini Baija u Brazilu. Neretko ističe koliko je ponosna na svoju domovinu. Jedinica je Nelsona Toresa i Marije Grase Lime. Kada je imala samo šest meseci, otac je napustio nju i njenu majku. Kasnije je rešila nesuglasice sa ocem jer joj je mnogo nedostojao.

Adrijana Lima
foto: Rojters

Manekensku karijeru počela je sa 15 godina nakon što je pobedila na brazilskom izboru „Ford“. Na svetskom takmičenju zauzela je sjajno drugo mesto dok je prve modne korake pravila u Njujorku postavši članica modne agencije "Elit". Najpoznatija je po saradnji sa kontroverznim brendom "Victoria's Secret" sa kojim je ugovor potpisala 1999. godine. Smatra se jednim od najuspešnjih VS Anđela u istoriji. Pre četiri godine na reviji u Njujorku oprostila se od prestižne titule. Nedugo zatim saopštila je da preuzima kontrolu nad svojom karijerom koju vodi bez agenta.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Lima koja se pojavila i na filmskom platnu, u filmu "The Follow", pored Mikija Rurkija i Klajva Ovena, važi za jednu od najlepših žena koje su se ikada pojavile na svetskoj javnoj sceni. Slike dovoljno govore o njenoj lepoti.

Ljubavne veze Adrijane Lime

Adrijana Lima demantovala je da je bila verena za Lenija Kravica, ističući da su njih dvoje bili samo prijatelji. Podsetimo, pisalo se da su se oni zabavljali 2001. godine, verili 2002. a rastali 2003. Manekenku je pratila i priča da čuva nevinost za prvu bračnu noć. Slavna Brazilka je od janura 2003. do februara 2006. bila u vezi sa princom Venzeslaus od Lihtenštajna, piše Ranker.

Leni Kravic
foto: Twitter / ddp USA / Profimedia

Šuškalo se da se 2006. desila njena romansa sa bivšim bejzol igračem Derekom Džeterom.

Bilo je i glasina da se na Kanskom festivalu 2014. između nje i Džastina Bibera dogodilo nešto više.

Adrijana Lima, Džastin Biber
foto: Instagram

Ali pre toga dogodila joj se velika ljubav sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem. Njihova veza počela je u junu 2006. Venčali su se 14. februara 2009. Rastali pet godina kasnije, a razveli 2016. Imaju dve ćerke, Valentinu i Sijenu. Posle razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, a bilo je nagađanja i da su oživeli staru ljubav.

Adrijana Lima, Marko Jarić
foto: Profimedia

Manekenka je 2015. bila u ljubavi sa MMA borcem koji je javnosti poznat kao Veliki Džo.

Lima je u julu 2016. uživala na Mikonosu sa fudbalerom Samijem Hadirom i to je bilo veoma ispraćeno. Krajem 2016. uplovila je u romansu sa zvezdom američkog fudbala Džulijanom Edelmanom. Rastala se sa njim u februaru 2017. Od marta do maja 2017. trajala je njena kratka ljubav sa bejzbol igračem Metom Harvijem.

Adrijana Lima
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U junu te godine počela je da se zabavlja sa turskim piscem Metinom Harom. Pojavile su se glasine da se radi o lažnoj vezi zarad publiciteta, koji je u to vreme bio potreban novom izabraniku Lime. Raskid je usledio u januaru 2019.

U leto te godine viđena je na Mikonosu sa turskim milionerom Emirom Ujarom.

Andre Lemers, Adrijana Lima
foto: Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U septembru 2021. buknula je ljubav sa producentom Andreom Lemerom sa kojim je propšlog avgusta dobila sina Sajana. Javnost je za vest o prinovi saznala u februaru ove godine, a dva meseca kasnije poznati par koji je gostovao na ovogodišnjem Kanskom festivalu, podelio je sa svima kog pola je beba.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track