NI BIVŠE KOLEGE IZ SERIJE KOJA JU JE PROSLAVILA JE NE VOLE: Šok potez glumačke ekipe razotkriva KAKVA JE OSOBA Megan Markl (FOTO)
Foto: Profimedia

nemaju njen broj

NI BIVŠE KOLEGE IZ SERIJE KOJA JU JE PROSLAVILA JE NE VOLE: Šok potez glumačke ekipe razotkriva KAKVA JE OSOBA Megan Markl (FOTO)

Pop kultura -

Glumačka postava serije 'Suits' ponovo se okupila na dodeli Zlatnih globusa, no s njima nije bila Megan Markl (42) koju je ta serija proslavila. Gabrijel Meht, Patrik J. Adams, Sara Raferti i Đina Tores zajedno su pozirali na crvenom tepihu.

Bivše kolege novinarima su otkrili zašto supruga princa Harija nije s njima. Đina je za Variety rekla da ih je oduševila pozivnica za Zlatne globuse, te dodala da i danas imaju grupni čet. Usledilo je pitanje o Megan.

Megan Markl
foto: John Salangsang / AFP / Profimedia

'Nemamo njen broj. Jednostavno ga niko nema. Gledaće nas, biće sretna što smo ovde', rekla je.

Podsetimo, krajem prošle godine The Hollywood Reporter objavio je listu najvećih pobednika i najvećih gubitnika 2023. godine.

Pobednica godine očekivano je Tejlor Svift, koja će 2023. godinu pamtiti kao izrazito uspešnu.

Tejlor Svift, MTV video nagrade
foto: MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kad je pak o gubitnicima godine reč, na vrhu liste su princ Hari i Megan Markl. Njih dvoje su proglašeni cmizdravcima i licemerima. Hollywood Reporter piše da njihovom brendu nije pomogla ni Harijeva autobiografija, kao ni podkast koji su izbacili na Spotifaju.

Megan Markl
foto: Bruce Adams / dmg media / Profimedia

Spotifaj je Meganin podkast Archetypes otkazao nakon samo jedne sezone, a voditelj odseka za inovacije i monetizaciju podkasta Bil Simons proglasio je par 'prevarantima' nakon štose njihov višegodišnji ugovor vredan 20 miliona dolara završio.

Hollywood Reporter piše da je par 'pobegao od ceremonijalnog života u javnoj službi kako bi zaradio na statusu slavnih osoba u Sjedinjenim Državama' - ali ni u tome nisu uspeli.

princ Hari, Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Brend Harija i Megan nabujao je u licemerni mehurić koji je samo čekao da ga neko probuši - a South Park je bio igla', piše taj medij.

Podsetimo, u martu je 'South Park' ismejao par epizodom pod naslovom 'World-Wide Privacy Tour', koja je par napala zbog javne kuknjave da je uplitanje medija u njihov život preintenzivno, a zatim sami traže svetla reflektora.

Megan Markl
foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

'Ipak, sav prezir i ruganje bolji su od toga da moraju prisustvovati više od 200 zvaničnih ceremonija kraljevske porodice godišnje, što zvuči užasno', nastavio je The Hollywood Reporter.

Dodajmo i da je dobrotvorna fondacija para Arčvel prošle godine zabeležila pad donacija za 11 miliona dolara i završila u minusu, dok je njen šef i njihov pomoćnik Džejms Holt dobio povišicu od neverovatnih 280 posto.

princ Hari i Megan Markl
foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Prošle godine bila su samo dva velika donatora koji su dali oko milion dolara, dok je godinu ranije neidentifikovani bogati donator dao 10 miliona dolara.

Bila je to burna godina za par u kojoj su Harijevi memoari 'Spare' bili na vrhu popisa bestselera, ali njihova lična popularnost je pala.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track