"POSLE RAKEL VELČ LEPŠA ŽENA SE NIJE RODILA" Najmisterioznija zvezda se pojavila posle dužeg vremena i svima je ZASTAO DAH (FOTO)
Foto: Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

VANSERIJSKA LEPOTA

"POSLE RAKEL VELČ LEPŠA ŽENA SE NIJE RODILA" Najmisterioznija zvezda se pojavila posle dužeg vremena i svima je ZASTAO DAH (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena glumica Eva Mendes pojavila se posle dužeg vremena na javnom događaju. Bilo je to pre nekoliko dana na reviji Dolce & Gabanna na Nedelji mode u Milanu. Holivudska zvezda koja je napravila dugu pauzu u karijeri, pojavila se u bundi leopard dezena, sa sunčanim naočarama mačkastog oblika i raskošnom frizurom glamuroznog volumena.

Ovo pojavljivanje možda najavi i njen duži povratak u javnost, što fanovi dugo čekaju. Pojavila se dve nedelje pre dodele Oskara (10. mart, Los Anđeles), gde će se njen suprug Rajan Gosling boriti za nagradu (uloga Kena u filmu "Barbie").

Eva Mendes
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva Mendes smatra se jednom od najlepših glumica današnjice. Mnogi je porede sa slavnom Rakel Velč, koja je nosila upravo ovakvu frizuru. Komentarišu da se nakon Rakel nije rodila lepša žena ... sve do Eve koju neki zovu i dvojnicom Sofije Loren, zbog zanosne lepote i harizme.

Eva Mendes
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ova glumačka zvezda imala je Holivud na dlanu. U jeku najveće popularnosti, kad su svi očekivali da će se boriti za još više uspeha na glumačkoj sceni, ona se povukla i posvetila porodici i majčinstvu. Tako je tituli najlepše glumice dodala titulu najmisterioznije zvezde, a Mendes danas pleni prirodnom lepotom kao što je publika i zapamti.

Rajan Gosling, Eva Mendez
foto: Profimedia

Posvetila se u međuvremenu modnom dizajnu, a dok su svi čekali da nastavi sa glumačkim uspesima, ona se posvetila porodici i domačinstvu, "običnom" životu, gde je pronašla smisao. Ona i njen suprug Rajan Golsing odudaraju od holivudskog šablona na više načina - ne treba im dadilja da brine o njihovoj deci, a prema pojedinim izvorima, žive u jednostavnom dvosobnom stanu. Umeju da cene jednostavnu stranu života, ko to prenebegne, živi u zabludi, na koju mnoge holivudske zvezde nisu imune.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

02:12

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track