"OVO NA FOTKI NIJE KEJT MIDLTON, SVE SU NAS PREVARILI" Teorije zavere o princezi su sve LUĐE, jedan kadar izazvao TOTALNI KOLAPS
Foto: Chris Jackson/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

DVA MESECA JE JAVNOST NIJE VIDELA

"OVO NA FOTKI NIJE KEJT MIDLTON, SVE SU NAS PREVARILI" Teorije zavere o princezi su sve LUĐE, jedan kadar izazvao TOTALNI KOLAPS

Pop kultura -

Fotografije Kejt Midlton koja se prvi put pojavila u javnosti posle dva meseca odsustva zbog zdravstvenih problema pojavile su se juče. Dok se Kejt oporavljala društvene mreže i internet nisu imali mira. Kružile su najbizarnije priče o princezi.

Kejt Midlton je u komi? Kejt Midlton je otišla na uvećanje zadnjice? Ovo je bio samo početak potpunog ludila na društvenim mrežama o nestanku princeze.

Zbog prevelikog broja glasina Bakingemska palata je morala da se oglasi kako bi potvrdila da se Kejt oporavlja i da je sve u najboljem redu. Međutim, čak ni pojavljivanje Midlton nije smirilo internet duhove.

Prva u nizu teorija zavere da Kejt Midlton nije Kejt Midlton. U jednom tvitu koji ima preko pola miliona pregleda korisnica tvrdi da to nije princeza na fotografiji jer nema mladeža sa desne strane lica.

Sledeća na listi teorija je da automobil u kojem je bila Kejt Midlton nema četiri točka, već pet. I da je TMZ, koji je prvi objavio pojavljivanje princeze, fotošopirao fotografiju.

Poslednja, ali ne i manje "bitna" teorija zavere je što fotografija "nije kvalitetna". Naime, napravljena je komparacija između ranijih fotografija na kojima Kejt vozi automobil i najnovije. Razlika je u tome što na starim fotografijama kadrovi su visokog kvaliteta, a na novim kvalitet je daleko lošiji i ima dosta pikselizacije. "Sumnja" se da to nije Kejt, već neka druga žena i zato je fotka mutna.

Dakle, niz o Kejt Midlton se nastavlja. Od kome, preko uvećanja zadnjice, pa sve do dvojnice.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track