SAMO ŠTO JE PRIZNALA DA SE ŽRTVOVALA ZA PIKEA, ŠAKIRA "UPECALA" 15 GODINA MLAĐEG GLUMCA: Fotka izazvala histeriju među fanovima
Foto: Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

isprozivali je

SAMO ŠTO JE PRIZNALA DA SE ŽRTVOVALA ZA PIKEA, ŠAKIRA "UPECALA" 15 GODINA MLAĐEG GLUMCA: Fotka izazvala histeriju među fanovima

Pop kultura -

Fotografije Šakire i poznatog glumca u strasnom zagrljaju napravile su rusvaj na mrežama. Kolumbijska pevačica samo što je izjavila da se mnogo žrtvovala u prethodnoj vezi, sa Đerarom Pikeom.

Raskid bivšeg para bio je intrigantna tema, prožeta njenim osvetničkim pesmama.

Sigurno se sećate kako je Šakira prošle godine pevala: "Zamenio si Ferari za Tvingo, roleks za kasio", što se tumačilo kao njena poruka bivšem partneru i njegovoj vezi sa Klarom Čijom Marti, sa kojom ju je navodno prevario, a bilo je sumnji da je imao još ljubavnica, dok je trajala romansa sa pevačicom.

Šakira
foto: Mega/BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zbog pomenutih stihova Šakirini fanovi sada njene slike sa glumcem komentarišu rečima: "Zamenila si Tvingo za Ferari".

Šakira (47) je na tim slikama u zagrljaju glumca Lisjena Laviskona (32) kog znate po ulozi u seriji "Emily in Paris". Pretpostavlja se da se radi o kadrovima spota za novu pesmu "Punteria".

Pevačica će uskoro objaviti prvi album nakon sedam godina o čemu je pričala nedavno za "Sunday Times".

Šakira
foto: CRISTINA QUICLER / AFP / Profimedia

"Dugo sam stavila svoju karijeru na čekanje, kako bih bila uz Đerar kako bi on mogao da igra fudbal, za ljubav je bilo potrebno mnogo odricanja", rekla je.

Šakira i 10 godina mlađi Pike bili su u vezi od 2011. do 2022. Imaju sinove Milaan (11) i Sašu (9). Pevačica sa decom više meseci živi u Milanu dok je bivši fudbaler ostao u Barseloni, a može da viđa sinove kad god poželi.

Šakira
foto: AP

Pevačica je poručila da je novi album "transformacija boli u kreativnost, frustracije u produktivnost, ljutnje u strast, ranjivosti u otpornost".

"Bilo je toliko delova mog života koji su se raspali pred mojim očima i morala sam da na neki način ponovo sve izgradim, skupljala sam kosti sa poda i spajalai ih. I lepak koje je sve to držao zajedno bila je muzika".

Muzika joj je pomogla da se izbori sa demonima, koji su me mučili i bio to dobar osećaj.

(Kurir.rs / Blic žena / T.B.)

Bonus video:

01:16

NISAM ZNAO DA IM JE TAKVA VEZA, URADIO BIH SVE DA JOJ POMOGNEM! Aca Bulić otkrio sve detalje odnosa sa Zvezdanom i Anom Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track