ISPLIVALI DETALJI ŠAKIRINE VEZE SA FATALNIM GLUMCEM: Prijatelji kolumbijske zvezde razvezali jezik, pa spomenuli i PIKEA (FOTO)
Foto: Printskrin / You Tube

kažu da nije ništa ozbiljno

ISPLIVALI DETALJI ŠAKIRINE VEZE SA FATALNIM GLUMCEM: Prijatelji kolumbijske zvezde razvezali jezik, pa spomenuli i PIKEA (FOTO)

Pop kultura -

Šakirin život protekle dve godine bio je itekako buran zbog razlaza s Đerarom Pikeom, a čini se da je kolumbijska zvezda konačno pronašla sreću.

Pre nekoliko dana Šakira je objavila prisne fotografije s mladim britanskim glumcem Lusijenom Laviskontom, zvezom serije ''Emily in Paris'', a odmah su krenula i šuškanja o romansi.

Prvo se pisalo da je to bila samo poslovna saradnja za njenu novu pesmu ''Punteria'', ali čini se da su njeni dušebrižnici bili u pravu.

Šakira i Lusijen Laviskont su u vezi, pišu strani mediji.

Sada su izvori bliski paru potvrdili da izlaze, no njihova veza zasad nije ozbiljna. Šakirini prijatelji navodno su zabrinuti jer smatraju da Lusijen izlazi sa Šakirom samo jer je jako slavna. Boje se, pišu mediji, da će joj slomiti srce.

Šakira
foto: Printscreen YouTube

"Šakira očajnički želi da se zaljubit, ali njeni prijatelji su zabrinuti jer je Lusijen ranije bio u vezama sa ženama koje nisu toliko slavne. Sada se viđa sa Šakirom, koja samo želi ljubav. Mnogi su zabrinuti da želi da bude sa njom samo da ljudi znaju za njega, da se njegovo ime prepozna. Viđaju se, ali to nije još ništa ozbiljno", rekao je izvor, dodajući da Šakira još nije prebolela bivšeg supruga Đerara Pikea.

Šakira
foto: Profimedia

Podsetimo, Šakira je bivšeg fudbalera upoznala u martu 2011. kada je snimala spot za hit "Waka Waka". Zajedno su bili 12 godina, a rastali su se u junu 2022. nakon skandalozne prevare sa Pikeove strane.

Par ima dva sina, Milana i Sašu.

(Kurir.rs / Dnevnik.hr / T. B )

Bonus video:

00:32

DRAGANIN SPOT KOŠTAO JE 5.000 MARAKA A PLATA JE BILA 5 Beba otkrila detalje sa ekranizacije hita KAŽI MI: Smrzavali smo se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track