ĆERKA (21) BOGATAŠA I SLAVNOG MODELA LJUBI 42 GODINE STARIJEG Mreže se usijale od komentara, majka poručuje: "Na kraju sam živaca"
Foto: Printscreen/Instagram

uh!

ĆERKA (21) BOGATAŠA I SLAVNOG MODELA LJUBI 42 GODINE STARIJEG Mreže se usijale od komentara, majka poručuje: "Na kraju sam živaca"

Pop kultura -

Ćerka slavne manekenke Kimore Li Simons je u vezi sa 42 godine starijim biznismenom, a njihove poljupce nije lako gledati.

Ćerka čuvene manekenke Kimore Li Simons uspela je da ustalasa javnost novom vezom, a negativni komentari ne prestaju da se ređaju na mrežama. Mlada Aoki Rasel koja ima samo 21 godinu, uplovila je u odnos sa 65-godišnjim ugostiteljem, Vitoriom Asafom.

Za njihovu vezu se saznalo kada su ih paparaci uslikali na plaži dok strastveno razmenjuju nežnosti. Vitorio je u više navrata i fotografisao svoju mladu izabranicu, uživajući u njenom vitkom, zategnutom telu.

Ne moramo reći da su reakcije bile burne, te da su mnogi komentarisali da "iako ljubav ne zna za godine, ovo je jednostavno pogrešno".

"Ovo je uznemirujuće", "odvratni su", "svi znamo zašto je s njim, pare, pare, pare", "kakva majka, takva ćerka", "istorija će uvek naći način da se ponovi", "čist primer gruminga", "onstarac da tako troši njenu lepotu, odvratno", "zašto pobogu, zašto", "pa isto je uradila i Kimora, šta se sad i mi čudimo"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Inače, i njena majka je takođe veoma mlada uplovila u odnos sa njenim ocem Raselom Simonsom, imala je samo 17, a on 35. Aoki, koja je diplomkinja na Harvardu i veoma uspešna manekenka, njihova je mlađa ćerka. Kada je reč o Asafu, on je ranije bio oženjen Šarlot Bonstrom, sa kojom deli dvoje dece, objavio je Page Six prošle godine.

Nakon razvoda, izlazio je sa drugom, pogađate, takođe mladom manekenkom.

Očekivale su se i reakcije roditelja Aoki nakon što su se na mrežama pojavile fotografije njihove ćerke. U neku ruku, to se i dobilo.

Dok je otac poručio da za ćerku ima samo "bezuslovnu ljubav", čini se da Kimora nije toliko oduševljena novom vezom njene mezimice.

Ona je podelila video na kojem majka panda besno hvata svoje mladunče i trči nazad. Uz stori je napisala: "Na kraju sam živaca".

Ovo su mnogi protumačili da Kimora baš i ne podržava odnos Aoki, no, ostaje jedino da vidimo u kom pravcu će se veza mlade Aoki razvijati.

(Kurir.rs/Wanted/T.J.)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track