NEMO ZAKAZAO KONCERT U RODNOM GRADU, A KARATA IMA NA PRETEK: Pobedio na Evroviziji, a interesovanje publike manje od očekivanog
Foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

ovo nije očekivao

NEMO ZAKAZAO KONCERT U RODNOM GRADU, A KARATA IMA NA PRETEK: Pobedio na Evroviziji, a interesovanje publike manje od očekivanog

Pop kultura -

Nemo Metler trijumfovao je ove godine na Evroviziji sa numerom "The Code". Ovaj Švajcarac u napetom finalu osvojio je srca žirija ali i publike, a sada je spreman da započne svoju koncertnu turneju.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Nemo
foto: EPA Jessica Gow

Ovaj muzičar, koji se izjašnjava kao nebinarna osoba, najavio je na svom Instagramu da će održati koncert u rodnom Bilu, u Švajcarskoj, u okviru festivala Lakelive.

Zamalo?

Kako se navodi na njegovom profilu koncert je zakazan za 31. jul, a zanimljvo je da iako je prošlo nekoliko dana od objave ovaj koncert nije rasprodat. Mnoge je to začudilo, budući da za pobednicima Evrovizije vlada veliko interesovanje, naročito odmah nakon takmičenja.

Lista koncerta Nema Metlera
Lista koncerta Nema Metlerafoto: printscreen/nemothings.com

Na zvaničnom Nemovom sajtu najavljeno je još nekoliko koncerata koji će biti održani do kraja godine, a rasprodato je svega tri od sedam.

Bejbi Lazanja obara rekorde

Podsetimo, ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Pesmi Evrovizije Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, rasprodao je svoj prvi solistički koncert u Zagrebu za rekordnih 4 i po minuta.

Bejbi Lazanja
foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Nakon rekordnog prvog koncerta, Bejbi Lazanja je dodao još dva datuma i ubrzo ih rasprodao. Koncerti će se održati 12, 13. i 14. septembra.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

05:16

Teya Dora ce ugostiti Bejbi Lazanju pre Exit-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track