BACIO JE NA POD, A ONDA JE ŠUTIRAO: Snimak jezivog nasilja ozloglašenog repera nad devojkom šokirao svet, a SADA SE OGLASILA ONA
Foto: Printscreen/Youtube

poslala poruku

BACIO JE NA POD, A ONDA JE ŠUTIRAO: Snimak jezivog nasilja ozloglašenog repera nad devojkom šokirao svet, a SADA SE OGLASILA ONA

Pop kultura -

Snimak nadzorne kamere na kojoj se vidi hip-hop zvezda Šon Lav Kombs, poznatiji kao Paf Dedi, na kome se vidi kako je fizički nasrnuo na bivšu devojku pevačicu Kasandru Kesi Venturu.

Incident se dogodio u jednom hotelu u Los Anđelesu 2016. godine, a snimci su objavljeni pre nekoliko dana.

Paf Dedi, Kim Porter
foto: Profimedia

Ceo slučaj obavijen je brojnim nelogičnostima, a sud odbija da odlučuje zbog zastarelosti slučaja.

Brutalno nasilje

Na snimku, koji je dobio CNN, reper bez košulje sa peškirom omotanim oko struka vidi se kako trči za Kesi niz hodnik. Dok je pokušavala da uđe u lift, Šon ju je uhvatio za glavu i zatim je udario o pod.

Paf Dedi
foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga ju je udario nogom dok je nepomično ležala na zemlji. Kada je pokušala da pobegne Dedi je stao preko nje, ponovo je šutnuo, a zatim je odvukao u njihovu sobu.

Progovorila

Nakon što je snimak procurio u javnosti prvi put se oglasila i Kasandra Kesi Ventura, koja se zahvalila svima na podršci.

- Sada se osećam sigurno, ali ovo je samo početak. Nasilje je problem. Toliko me je uništilo da sam se pretvorila u nešto što sam mislila da nikada neću postati. Uz mnogo truda sada sam bolje, ali ću se uvek oporaviti od prošlosti - istakla je.

Povukla tužbu

Ceo slučaj odjeknuo je u javnosti, a postigli su nagodbu samo jedan dan nakon što je pevačica podigla tužbu u kojoj je repera i muzičkog producenta optužila da ju je tokom proteklih desetak godina, koliko su bili u vezi, u više navrata napao, tukao i silovao. Nisu otkriveni razlozi i uslovi nagodbe.

Izvinjenje

Paf Dedi
foto: Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se video pojavio na internetu, Dedi je objavio video izvinjenja i rekao da se kaje, kao i da je pogrešio što je bio nasilan prema Kesi.

“Moje ponašanje na tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Zgrožen sam”, rekao je Dedi u Instagram videu.

Burna romansa

Podsetimo, njih dvoje upoznali su se još 2005. godine, u doba kada je ona imala samo 19 godina, a navodno je, kako je ona istakla u tužbi, on sa zlostavljanjem počeo odmah na samom početku veze koja je trajala sve do 2018. godine.

Pi Didi, Paf Dedi, Šon Kombs
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

- Tokom godina kada je gospodin Kombs fizički i seksualno zlostavljao gospođu Venturu, ona je uvek iznova pokušavala da pobegne njegovom čvrstom nadzoru nad njenim životom. On ju je u više navrata silovao, te ju je terao da se upušta u polni odnos s muškim prostitutkama dok je on snimao, fizički je zlostavljao i drogirao sebe i nju - pisalo je u tužbi u kojoj se navodi kako ju je poslednji put silovao 2018. godine pred sam kraj ove toksične veze.

Sve te optužbe, pre sklapanja nagodbe, oštro su demantovali Kombsovi advokati.

Kasandra Ventura, Kesi
foto: PER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Proteklih šest meseci gospodin Kombs bio je izložen upornom zahtevanju gospođe Ventura od 30 miliona dolara, pod pretnjom da će napisati štetnu knjigu o njihovoj vezi, što je odbijeno kao očigledna ucena - kazali su za Page Six dok su mediji počeli da podsećaju kako ovo nije prvi put da je muzičar optužen za nasilno ponašanje prema ženama s kojima je bio u vezi. Tako je Džina Hjunih poznatija pod umetničkim imenom Virdžinija V pre četiri godine tvrdila da ju je on udarao u stomak i tukao je po glavi tokom njihove veze, a 2004. je javno pretio kako će ubiti i pretući svoju tada trudnu suprugu Kimoru Li Sajmons, koja je umrla u 46. godini života u novembru 2018. Didi je ranije izjavio da je izneverio sebe ne oženivši se majkom svoje troje dece.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track