GEJ SKANDAL: Elton Džon zažvalio Stinga!
Foto: Rojters

Navalio

GEJ SKANDAL: Elton Džon zažvalio Stinga!

Pop kultura -
Strasni poljubac desio se u Los Anđelesu, gde su muzičari bili gosti na svečanosti koju je organizovao njihov kolega Brus Springstin

Ovako se ne ljube prijatelji.Elton Džon prišao je Stingu i strasno ga poljubio naočigled svih koji su preksinoć prisustvovali svečanosti u Kongresnom centru u Los Anđelesu koju je organizovao Brus Springstin.

Još davne 1979. godine Elton, inače bliski prijatelj britanske kraljevske porodice i nosilac titule ser, javno je otkrio da je gej, a nedavno je sa svojim partnerom Dejvidom Furnišem postao roditelj još jednog dečaka. Njih dvojica su u jednom intervjuu rekli da veoma poštuju i vole surogat majku koja je rodila dečake Zakarija i Ilajdžu.

I dok Džon ne krije svoje seksualno opredeljenje, njegov kolega Sting nikada nije komentarisao brojne priče da je homoseksualac, pa će ljubljenje sa Eltonom podgrejati sumnje u to da je strejt! Nakon ovoga jedni će reći, nije on kriv, Džon ga je iznenadio, drugi će reći da im je to uobičajeni pozdrav, samo što su to dosad krili.

Ni jedan ni drugi još se nisu oglasili povodom „incidenta“, pa bi možda trebalo da ih neko upita o tome. I Elton je svojevremeno kazao da je homoseksualac jer je novinar insistirao da mu odgovori na to pitanje.

- Nikada me niko nije pitao da li sam gej, sve dok mi jedan novinar magazina Rolingstoun nije rekao da će prekinuti intervju ako ne budem hteo da mu dam odgovor na to pitanje. Rekao sam mu da nijednog trenutka nisam krio da sam gej, da živim sa svojim menadžerom i da sam veoma otvoren po pitanju svoje seksualnosti - ispričao je jednom prilikom Džon kako je došlo do priznanja.Sad je red da neko Stingu postavi pitanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track