10 načina kako da postanete Hurem

Učite od sultanije

10 načina kako da postanete Hurem

Pop kultura -
Hurem je žena koja zna šta hoće i na dovitljive načine dolazi do svojih ciljeva, pa bi mnoge žene, sem da liče na nju, htele i da se ponašaju kao sultanija

Sultanija Hurem, žena Sulejmana Veličanstvenog, postala je uzor mnogim ženama na Balkanu gledajući i upoznavajući njen život uz najgledaniju seriju "Sulejman Veličanstveni".

Hurem je žena koja zna šta hoće i na dovitljive načine dolazi do svojih ciljeva, pa bi mnoge žene, sem da liče na nju, htele i da se ponašaju kao sultanija.

Nudimo vam 10 najefikasnijih načina kako da postanete Hurem, s tim da se tih pravila pridržavate jedino kada dobijete glavnu ulogu u nekoj seriji.

1. Prihvatite sudbinu

Ako vas otmu i odvedu u drugo carstvo, nemojte paničiti, možda idete na bolje mesto. Snimite situaciju i potražite nekoga ko je glavni, a onda ga pokušajte osvojiti.

2. Naučite kako se pada u nesvest

Naučite da budete nežni. Muškarci se boje žena koje uvek znaju što hoće, koje pričaju i imaju jake bicepse. Budite dama, oslanjajte se na junačka prsa i ramena svog junaka.

3. Spavajte otvorenih očiju

Spavajte da budete lepi, ali uvek samo na jedno oko. Ko zna ko želi da vas se reši zato prijatelje držite blizu, a neprijatelje još bliže.

4. Naručite najveću krunu

Tako će svi biti upozoreni da ste vi glavni.

5. Teatralno izražavajte ljubav

Poklanjanje čokolade i češkanje po glavi nije delotvorno. Morate naučiti da govorite teatralno, sa savršenom dikcijom, imate pauze i pri tom ga gledate ravno u oči. Govorite mu da je on vaš Mesec, Neptun, Venera...

6. Imajte svoje ljude

To je vrlo važno. Morate imati osobe od poverenja da bi obavljale prljave poslove za vas. Vaše ruke moraju ostati čiste.

7. Igrajte igrice

Igrajte toplo-hladno. Nekada ginite za svog junaka, a nekad imajte posla i nemojte doći u njegove odaje. Budite oprezni jedino u slučaju da vaš junak na raspolaganju ima vlastiti harem.

8. Dramatično reagujte

Dramatično shvatajte probleme. Za svaki problem budite van sebe kako bi on mogao da dođe i reši problem. Tako on dobija potvrdu da je pravi muškarac.

9. Uvek imajte taktiku i strategiju

Nemojte biti opušteni. Nikada. Iza ugla vas vreba novi problem, a vi ga probajte predvideti, tako da budete spremni. Napravite u glavi sve moguće scenarije.

10. Uvek doterana

Imajte najlepši nakit, najlepšu haljinu i najlepše lokne. Neka mu nijedna druga ne padne na pamet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track