Sindi Kraford: Grudi su mi se obesile

Iskreno

Sindi Kraford: Grudi su mi se obesile

Pop kultura -
Koristim i botoks, ali on potpuno promeni moj izgled. Ne podmladi me, već zaista promeni, bila je iskrena manekenka
1 / 5 Foto: Rojters

Sindi Kraford, jedan od najprepoznatljivijih modela devedesetih godina, na pragu je svog 47. rođendana i nije potpuno zadovoljna svoji izgledom.

Svesna je da vreme ipak utiče na njen izgled iako se i dalje oseća seksi.

"Gravitacija je tu, grudi su mi se obesile, bore nastaju. Da ste me pre 20 godina pitali da li bih ikad otišla "pod nož", sasvim sigurno bih rekla da nema šanse, a danas razmišljam o tome. Koristim i botoks, ali on potpuno promeni moj izgled. Ne pomladi me, već zaista promeni", iskrena je godišnja Sindi.

Manekenka i model je danas majka dvoje dece Pristlija i Kaiže, poslovna je žena, preduzetnica, a zahvaljujući svom besprekornom izgledu ona i dalje krasi naslovne strane modnih časopisa.

"Pre 2 godine sam imala slikanje za naslovnu stranu indijskog Voga, a nedavno sam izašla na naslovnoj časopisa Šejp. Vežbam redovno već 20 godina, a isto toliko se i brinem šta jedem. Telo pamti sve što mu radite i to će vam kasnije vratiti - kako dobre, tako i loše stvari", tvrdi Sindi.

Sa suprugom Rendijem Gerberom je u srećnom braku već godinama, ali njenim fanovima je možda poznatija veza i brak s Ričardom Girom.

"Ričard i ja nismo bili na istom putu, ali mnogo sam naučila od njega. On savršeno zna da se nosi sa slavom, ali čvrsto se držao nekih granica", otkriva Sidi.

Iako su joj omiljeni dizajneri Versaće, Kavali, Tom Ford, Dolče & Gabana i Fendi, Sindi je preko dana potpuno normalna devojka iz komšiluka.

"Sve na meni je "kežual" - farmerke i japanke su sve što mi treba, uz dodatak kašmirskog Džempera kad zahladi. Obožavam opušteni kalifornijski stil, potpunu suprotnost urbanom i zalizanom Njujorku", kaže supermodel.

I dalje apsolutno profesionalna, Sindi tvrdi kako je danas mnogo bolji model nego što je bila pre 20 godina, a za potrebe snimanja i dalje će učiniti skoro sve.

"Obući ću šta god mi daju jer mi je to posao, ali u stvarnom životu me nikada nećete videti u miniću niti kako pokazujem stomak. Fotografisali su me za Plejboj u mladosti i nije mi žao, ali sada sam svesna da žene shvate ko su tek u tridesetim. To je kao moda - ne znate koji je vaš stil dok ne isprobate puno različitih stvari i vidite šta vam najviše odgovara", zaključuje.

Njena ćerka Kaiža krenula je maminim stopama i snimila je kampanju za Versače.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track