OSVETA: Džejn Fonda broji sve penise na filmu
Foto: Reuters

Uvređena

OSVETA: Džejn Fonda broji sve penise na filmu

Pop kultura -
Ako Akademija želi da padne na tako niske grane s lošim forama, možemo nabrajati i sve penise koje smo videli na filmskom platnu, poručila glumica

Set Mekfarlan (39) razljutio je mnoge kad je na dodeli Oskara otpevao pesmu "započeo pesmicom "Videli smo vaše grudi" u kojem je pobrojao sve grudi glumica u filmu koje je vidio. Na meti su se našle Hale Beri, Džodi Foster, Penelope Kruz, Anđelina Džoli i mnoge druge. Set je mislio da je pesma zabavna, ali prevario se.

Kritikovali su su ga mnogi, a najviše Džejn Fonda (75) kojoj nimalo nije bilo zabavno na dodeli Oskara."Pesma nije ni zabavna ni primerena spektaklu kakav je dodela Oskara. Set je svojim plesom i pevačkim sposobnostima pokazao da je potpuno nezreo", napisala je Fonda na svom blogu.

"Jedino šta imam za reći na račun lošeg skeča jest da se slažem da, ako Akademija želi da padne na tako niske grane s izrazito lošim forama, možemo nabrajati i sve penise koje smo videli na filmskom platnu", dodala je Fonda.

Glumica je upozorila i da se dodela Oskara prenosi širom sveta i da je porodice sa decom prate dodelu i da takvi skečevi nisu primereni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track