Dženifer Lorens pušila marihuanu na Havajima?
Foto: Rojters

Opušta se

Dženifer Lorens pušila marihuanu na Havajima?

Pop kultura -
Nakon što je osvojila Oskara za ulogu u filmu U dobru i zlu, glumica se uputila na odmor na Havaje sa prijateljicom. Snimljena je dok je na terasi pušila cigaretu nalik na marihuanu

Oskarovka Dženifer Lorens (22) je na Havajima, gde se trenutno odmara sa prijateljicom, viđena kako puši sumnjivu cigaretu nalik na marihuanu.

Glumica je uhvaćena dok je pušila cigaretu koja neodoljivo podseća na džoint i pila vino na terasi sa prijateljicom. Sumnja se da je reč o marihuani s obzirom na izgled cigarete kao i na činjenicu da javnosti nije poznato da je glumica pušač. Nekoliko sati kasnije glumica je snimljena kako žustro razgovarala teleonom sa nekim.

Na nedavnoj dodeli Oskara glumica je pala tokom penjanja na binu. U govoru je zaboravila da se zahvali producentu i redatelju zbog čega im se kasnije izvinila govoreći da su joj misli bile blokirane zbog uzbuđenja.

"Želim da sedim na svom kauču, pijem i ne menjam odeću danima. Ne pitajte me o mom rasporedu jer sam malo potonula u depresiju", priznala je nedavno glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track