Strip kako je Pol napustio Bitlse

Novi pogled

Strip kako je Pol napustio Bitlse

Pop kultura -
Strip nosi naziv "Paul McCartney: Carry that Weight" i to je treći strip izdavača ''Bluewater Productions'' o poznatom bendu koji se raspao 1970. godine

NJUJORK - Odluka pevača Pola Makarnija da napusti grupu ''The Beatles'' i da započne solo karijeru tema je novog stripa koji ima za cilj da da fanovima novi pogled na raspad popularnog benda, saopštio je izdavač ''Bluewater Productions''.

Strip nosi naziv ''Paul McCartney: Carry that Weight" i to je treći strip izdavača ''Bluewater Productions'' o poznatom bendu koji se raspao 1970. godine.

Spekulacije medija o tome šta je uzrok raspada benda bila su mnogobrojne - od različitih pogleda na umetnost i svađa do Lenonovog braka sa umetnicom Joko Ono.

Makartni je ranije izjavljivao da se bend, u čijem su sastavu bili i Džordž Harison i Ringo Star, već polako raspadao u vreme kada je Lenon upoznao Joko Ono.

''Ovaj strip govori o napuštanju 'Beatlesa' Pola Makartnija. Mi pričamo tu priču'', rekao je izdavač Daren Dejvis. ''Ovo su stripovi. Oni treba da budu zabavni, ali i poučni''.

Nakon napuštanja benda Makartni je izgradio uspešnu solo karijeru i oformio je bend ''Wings'' sa svojom prvom ženom Lindom Makartni.

Strip je dostupan od danas u SAD.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track