Najnovije vesti

SVIĐA MU SE: Bredlija oduševila 18 godina mlađa Suki

Nije puno stariji!

SVIĐA MU SE: Bredlija oduševila 18 godina mlađa Suki

Pop kultura
Otkako je upoznao Suki Voterhaus, glumac joj svaki dan šalje poruke. Želi da ga poseti u Los Anđelesu, a i ona je jako zainteresirana za njega

Glumac Bredli Kuper (38) i britanski model Suki Voterhaus (20) upoznali su se prošlog meseca na dodeli nagrada "Elle Style Awards" koju su zajedno napustili. Oduševljeni glumac je nakon toga pozvao da ga poseti u Los Anđelesu.

"Bredli joj šalje poruke svaki dan otkako su se upoznali. Želi da ga poseti u Los Anđelesu. Fasciniran je njome, a i ona je jako zainteresirana za njega. Suki se odlično zabavila s njim dok je bio u Velikoj Britaniji i želela bi to druženje da nastavi i u Americi. Dogovorili su se da se vide kada ona dođe i neko vreme provedu zajedno", otkrio je izvor blizak manekenki.

Dodao je kako glumac želi da ga poseti pre nego što krene na promociju filma 'Mamurluk 3' jer će mu to oduzeti mnogo vremena. Bredli je nedavno demantovao vezu s kolegicom Dženifer Lorens (22) tvrdeći da je prestar za nju.

"Želeo bih da upoznam zabavnu devojku, slobodnog duha. Romantičan sam", otkrio je nedavno glumac koji je krajem prošle godine prekinuo vezu sa glumicom Zoe Saldanom.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...