ZALJUBILA SE: Mirna našla dečka Šveđanina

Lepo i korisno

ZALJUBILA SE: Mirna našla dečka Šveđanina

Pop kultura -
Mirna Radulović se pred kraj večeri grlila i ljubakala sa nepoznatim momkom za koga se priča da je jedan od domaćih članova na ovoj manifestaciji

Mirna Radulović, članica grupe "Moje tri", srpskog predstavnjika na Evrosongu, uspela je i pored brojnih obaveza da spoji lepo i korisno, pa je tako za ovih nekoliko dana uspela i da se zaljubi.

Naime, Mirna je posle probe na sceni otišla sa svim učesnicima u klub kako bi proslavili početak manifestacije i tamo je viđena kako razmenjuje nežnosti sa jednim od članova delegacije domaćina.

"Mirna, Sara i Nevena su lepo raspoložene od kako su stigle i zaista se trude da sve bude kako treba i da Srbiju predstave u najboljem mogućem svetlu, ali Radulovićeva je uspela i da nađe dečka. U ponedeljak uveče je bila sa Sarom i Nevenom u klubu, gde su dočekane na crvenom tepihu, a nakon toga su bile na organizovanom koktelu. Mirna se pred kraj večeri grlila i ljubakala sa nepoznatim momkom za koga se priča da je jedan od domaćih članova na ovoj manifestaciji. Trudili su se da njihov izliv ljubavi ne bude toliko upadljiv, ali, iskreno, svi su krajičkom oka gledali koga to grli srpska predstavnica", ispričao je izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da je mlada pevačica inače posvećena svemu što se tamo dešava, pa je verovatno uhvatila trenutak kada je imala malo slobodnog vremena.Podsetimo, Moje tri doživele su fijasko u Malemeu budući da se nisu uspele plasirati u finale ovogodišnjeg Evrosonga. One su u prvoj polufinalnoj večeri nastupile poslednje, ali nisu dobile dovoljno glasova publike i žirija te se zajedno sa ostalim eks-Ju učesnicima vratiti kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track