TVITER BEZ MILOSTI: Moje 3 lezbijke i prostitutke

Evrovizija 2013.

TVITER BEZ MILOSTI: Moje 3 lezbijke i prostitutke

Pop kultura -
Srpske predstavnice okarakterisane kao "Alise u Zemlji pornića", a pesma "Ljubav je svuda" kao "zbunjujuća Diznijeva kompozicija za lezbijke"

MALME - Tviteraši su nastup predstavnica Srbije "Moje 3", kao i njihove kostime na sinoćnjoj polufinalnoj večeri "Pesma Evrovizije" ispratili uz dosta negativnih komentara.

Tako su srpske predstavnice okarakterisane kao "Alise u Zemlji pornića", a pesma "Ljubav je svuda" kao "zbunjujuća Diznijeva kompozicija za lezbijke".

Iako su se tu i tamo pojavljivali i pozitivni komentari na račun kompozicije srpskih predstavnica, dominirali su oni negativniji.

Korisnici Tvitera su ih začas okarakterisali kao promiskuitetne, a ni njihovi kostimi, uprkos tome što su kreacije Ane Ljubinković, takođe nisu dobili mnogo pozitivnih komentara. Neki su mlade predstavnice opisali kao "trudne lizalice", a drugi komentari su bili daleko uvredljiviji pa su ih pojedini tviteraši nazvali prostitutkama, Alisama u "Zemlji pornića", kao i devojkama koje su pobegle iz spota Kejti Peri "California girls".

Nastup je okarakterisan kao "Trostruka doza srpske prostitucije". Mada, devojke su pobrale i pohvale, kako za izvođenje, tako i za izgled. Pesma je, sa druge strane, dobila kompliment da "se lako pamti i da je pevljiva".

http://www.youtube.com/watch?v=KXu-V5Tj_ZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track