MALER: Moje 3 falio bod do finala

UMALO FINALE

MALER: Moje 3 falio bod do finala

Pop kultura -
Malo falilo. Jedna od zemalja koje su prošle dalje imala manji broj glasova publike od naših predstavnica, ali joj je žiri dao više poena

Mirnu Radulović, Saru Jovanović i Nevenu Božović od prolaska u finale Evrovizije delio je samo bod.Strasti se ne smiruju ni dan nakon što se naše devojke nisu plasirale u završnicu najvećeg muzičkog festivala u Evropi. - Jedna od zemalja koje su prošle u finale imala je nešto manje glasova publike od Srbije, a glas više od žirija i prošla je dalje. Istina je i to da je tradicionalno veliki broj glasova od Austrije, Švedske i cele vaše dijaspore izostao. Zato je bivši sovjetski blok bio prilično aktivan - kaže šef francuske delegacije Frederik Valenčak.Mirna, Nevena i Sara dale su sve od sebe u nastupu Dale smo sve od sebe i drago nam je što je to i publika videla. Stižu nam na stotine poruka podrške i sve nam znače - kažu Moje 3 za Kurir.Sari je poraz izgleda najteže pao. Ona se oglasila na Tviteru.- Ovo je bio rasizam! Dobro, šalim se malo. Ali zaista, kad pogledate, jasno je da pesme koje nisu otpevane na engleskom nemaju ove godine nikakve šanse. Ljudi neće ni da slušaju numere koje su na nekim drugim jezicima.

Crnogorci: Razočarani smo!

Crnogorski predstavnici nisu skrivali razočaranje.- Mi smo se dali potpuno, a za to što nismo uspeli krivi su drugi. Ko razume shvatiće - rekli su predstavnici Crne Gore za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track