Keli Roland priznala: Uvek sam bila ljubomorna na Bijonse!
Foto: Rojters

Keli Roland priznala: Uvek sam bila ljubomorna na Bijonse!

Pop kultura -
Kao članice popularne grupe "vladale" su muzičkom scenom i top listama i prodale su nekoliko miliona albuma širom sveta, ali kada su u pitanju njihove solo karijere, Bijonse je uspešnija i od Vilijamsove i od Rolandove

LOS ANĐELES - Pevačica Keli Roland koja je zajedno sa Mišel Vilijams i Bijonse bila članica popularnog sastava "Destiny"s Čajd" priznala je u novoj pesmi da je bila ljubomorna na uspešnu karijeru gospođe Karter.

Kao članice popularne grupe "vladale" su muzičkom scenom i top listama i prodale su nekoliko miliona albuma širom sveta, ali kada su u pitanju njihove solo karijere, Bijonse (32) je uspešnija i od Vilijamsove i od Rolandove, a to je jednoj od njih i zasmetalo, prenose američki mediji.

Rolandova je u svojoj novoj numeri "Dirty Laundry", prvim singlom sa njenog albuma "Talk a Good Game" koji će se uskoro naći u prodaji, priznala je da je ponekad bila ljubomorna na svoju kolegicu i njenu uspešnu karijeru.

"Kad je moja sestra rasturala na pozornici, bila sam besna kao ptica u kavezu. Niko ne bi ni pomislio sa čim sam se nosila kad su nam se putevi razišli, ali bila sam srećna zbog nje...Ona je zapalila sve, a ko želi mene da čuje", deo je nove pesme Rolandove.

Bijonse još nije komentarisala ovu numeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track