Britanac tvrdi da je Bijonse varalica koja je ubila pravu Bijonse!

Britanac tvrdi da je Bijonse varalica koja je ubila pravu Bijonse!

Pop kultura -
Cela njena grupa obaveštena je da se pazi Britanca koji od 2009. godine Bijonse šalje preteća pisma i tvrdi kako je ova pevačica u stvari prevarant koja je ubila pravu Bijonse i preuzela njen život

Pevačica Bijonse mora da pojača obezbeđenje na koncertu koji će održati na londonskom stadionu Twickenham u subotu zbog Baseja Esiena, obožavatelja koji je godinama njome opsednut.

Cela njena grupa obaveštena je da se pazi Britanca koji od 2009. godine Bijonse šalje preteća pisma i tvrdi kako je ova pevačica u stvari revarant koja je ubila pravu Bijonse i preuzela njen život.

Da Basej predstavlja pravu opasnost bilo je 2011. godine jasno i britanskom sudu koji mu je zabranio da kontaktira i smeta pevačici, ali čini se da odredbu nije ozbiljno shvatio.

"Zaposlenima su objasnili situaciju i svima su pokazali fotografije Esiena uz napomenu da budu oprezni. Tokom engleskog dela turneje pojačano je obezbeđenje. Čini se da je ponovno primila pisma kakva je i pre slao", otkrio je izvor blizak pevačici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track