Kako da ujuturu izgledate sveže iako ste neispavani?

Kako da ujuturu izgledate sveže iako ste neispavani?

Pop kultura -
Izvrstan način za razbuđivanje je brzinsko umivanje hladnom vodom

Nije lako ujutru izgledati sveže - često nas muče podočnjaci, suva koža ili masna kosa. Sve su to znakovi da nam nedostaje sna, a evo kako postići lepši izgled svakog jutra!

Hladna voda Izvrstan način za razbuđivanje je brzinsko umivanje hladnom vodom. Hladnoća će skupiti krvne sudove, što će učiniti vašu kožu glatkom. Ujutru nanesite i hidratantnu kremu koja će pomoći protiv isušivanja kože. Ako krema ne deluje, pokušajte s mešavinom mleka i kockica leda.

Ah, ti podočnjaci! Ako ujutro imate natečene oči, koristite kremu za oči koja sadrži peptide. Tokom noći je ostavite u frižideru i ujutru nanesite na područje oko očiju. Za podočnjake, nažalost, ne postoji savršeno rešenje. Uvek možete naneti korektor i/ili puder. Postoji još jedan dobar trik: Uvijte trepavice i naglasite oči dobrom maskarom - to će otvoriti vaše oči i odvući pažnju s podočnjaka.

Malo boje Koža ujutru može izgledati bledo, a najbolji lek za to su boje. Izaberite rumenilo u tonovima boje breskve, a može pomoći i malo sjaja.

Jutarnja frizura Ako niste stigli da operete masnu kosu, na nju nanesite malo bebi pudera - to će je osušti. Ako imate suvu kosu, važno je da je nahranite posebnim regeneratorima i s malo seruma za suvu kosu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track