SLEJER ZAHTEVNI: Neparnim danima čips, parnim tortilje

SLEJER ZAHTEVNI: Neparnim danima čips, parnim tortilje

Pop kultura -
Organizatore su obavestili da se običnim čipsom zanimaju ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, dok ostalim danima grickaju tortilje, odnosno kukuruzni čips

BEOGRAD - Hevi metal grupa Slejer (Slayer) doputovaće u Beograd 25. juna, na dan koncerta u Kombank areni, saopštili su danas organizatori. Članovi grupe će sa ekipom u Beograd doći autobusima iz Zagreba, gde će nastupiti 23. juna.

Slejer je nedavno dobio nagradu britanskog metal magazina Kerang (Kerrang!) u kategoriji "legende", dok je bend Venom nagrađen u kategoriji "ikone", a Pantera u "hall of fame" kategoriji. Slejer je tražio da članove grupe u Areni sačekaju zamračene svlačionice i jednostavan meni - piletina, ćuretina i biftek.

Oni, međutim, više pažnje posvećuju grickalicama, pa su tako organizatore obavestili da se običnim čipsom zanimaju ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, dok ostalim danima grickaju tortilje, odnosno kukuruzni čips.

Slična "pravila" imaju i sa M&M bombonama i cokoladicama, tako da obične M&M jedu kada i obični čips, a ostalim danima jedu one punjene kikiriki buterom. Nevezano za dane u nedelji, Slajer će imati i razne vrste krekera, pereca, koštunjavih plodova, svežeg voća kao i sokova i energetskih pića. Posle koncerta nazdraviće žestokim pićima među kojima su votka i tekila i raznim vrstama piva i vina. Basista i pevač Tom Araja (Araya) imaće posebnu garderobu u kojoj će ga čekati isključivo kafa i razne vrste čajeva, naveli su organizatori.

Slejer će u Beogradu nastupiti u postavi koju, pored Araje, čine i gitarisa Keri King (Kerry), bubnjar Pol Bostaf (Paul Bostaph), koji menja izbačenog Dejva Lombarda (Dave) i gitarista Geri Holt (Gary), koji je zamenio nedavno preminulog Džefa Hanemana (Jeff Hanneman).

Ulaznice po ceni od 2.200 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, tržnog centra Ušće i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track